Posebni blagdanski ugođaj Ljubuškog - video

Posebni blagdanski ugođaj Ljubuškog - video

Kako se približavalo vrijeme blagdana, tako su i gradske ulice Ljubuškog dobivale novo ruho.

Izlozi dućana postali su okićeni raznim blagdanskim ukrasima i lampicama u raznim bojama, a gradska rasvjeta dobila je pojačanje u vidu sjajnih instalacija neobičnih oblika.

Posao ukrašavanje izveli su djelatnici ljubuškog poduzeća JP Parkovi d.o.o Ljubuški, s kojima je Općina Ljubuški potpisala ugovor koji uključuje i poslove održavanja javne rasvjete u Ljubuškom.

Tako je naš grad svečano dočekao Spasitelja svojim lijepo okićenim ulicama i središnjim trgom, a svečano su ukrašeni tisućama svjetiljki koje gore malom Isusu u čast, jer je on nama svijetlo svijeta.

Iako nikada u Ljubuškom nitko nije ukrasio grad, a da netko nije imao primjedbi, ovaj put ulicama grada osjeti se posebni blagdanski ugođaj. Sve nam je to pružilo šarmantan doživljaj i pripremilo nas za doček Nove godine.

Dašak blagdanske atmosfere zabilježio je svojim dronom Mirko Rašić koji nam je kroz video ugodne blagdansku šetnje ljubuškim ulicama iz zraka pokazuje kako je zahvaljujući Općini Ljubuški i JP Parkovi d.o.o., Ljubuški jedan od najljepše okićenih gradova u Hercegovini, a i šire.

Piše: Ana Bubalo / Ljportal.com

na vrh članka