"Vi ste junaci": Djeca iz Ljubuškog poslala lijepe poruke djelatnicima Doma zdravlja Ljubuški - foto Istaknuto

"Vi ste junaci": Djeca iz Ljubuškog poslala lijepe poruke djelatnicima Doma zdravlja Ljubuški - foto

Učenici Osnovne škole Marka Marulića, njihovi učitelji i nastavnici dali su potporu djelatnicima Doma zdravlja Ljubuški u ovim teškim vremenima.

Oni su izradili brojne crteže i panoe gdje su crtali heroje današnjice, liječnike i medicinsko osoblje te su im uputili brojne poruke zahvale.

Evo što su tom prilikom poručili iz OŠ Marka Marulića Ljubuški;

"Plemenitost liječničkog poziva i važnosti medicinskog osoblja najčešće se spominjemo kada smo sami potrebni pomoći.

Biti medicinska sestra ili brat, tehničar, liječnik, pun ljubavi i strpljenja u trenutku kad pacijent ima zdravstvenih poteškoća, a posebno kad nema zraka,tj. kisika.

Zrak, kisik, zdravlje. S lakoćom gledamo na život, normalnost, to je ništa, ali kad se netko nađe u stanju bolesti tek tad vidi s koliko strpljenja i ljubavi prilaze pacijentima.

Medicinsko osoblje, liječnici su samo ljudi, otac, majka, sestra, sa svojim strahovima. Ostavljaju bolesnu majku, bolesno dijete samo i odlaze raditi odgovorno svoj posao. Poziv! Mi to sve zaboravljamo.

Srećom tu su čiste dječje ruke da prenesu iskrenu emociju onda kada odrasli ne nalaze načina.

Naši učenici sa svojim učiteljicama prihvatili su se olovki, bojica i nožica te kroz crteže i pisanu riječ punu ljubavi uputili svoju potporu medicinskom osoblju Doma zdravlja Ljubuški i SKB Mostar.

Nadamo se da će vam pogled na crteže naših vrijednih učenika barem malo olakšati teške radne sate.

Hvala vam što postojite za nas. Neka vas Bog čuva i prati u vašem radu i životu!"

Na porukama podrške odmah su se zahvalili iz Doma zdravlja Ljubuški.

"Puno nam znači Vaša potpora kako bi, unatoč svim nedaćama koje nas prate, uložili dodatne napore i dali sve od sebe, da pomognemo ljudima u nevolji, kao što smo to činili i do sada", naveli su na facebook stranici DZ Ljubuški.

Izvor: Radio Ljubuški / FB DZ Ljubuški

 
na vrh članka