Subota, 25 Kolovoz 2018

Sarajevo pregazilo Zvijezdu 09 u Ugljeviku

Nogometaši Sarajeva pregazili su novajliju Zvijezdu 09 u Ugljeviku. Tim Husrefa Musemića slavio je rezultatom 4-0, a nakon prvih 45 minuta već je bilo sve gotovo s obzirom na to da su gosti imali 3 gola prednosti.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Najbolji mladi nogometaš svijeta postao prava zvijer u FIFA-i

Najbolji mladi nogometaš svijeta i jedan od najzaslužnijih za zlato francuske reprezentacije Kylian Mbappe prvi put se pojavio u FIFA serijalu krajem 2015. u FIFA-i 16. Tada je imao ogroman potencijal, ali ukupnu ocjenu od tek 63. U nadolazećoj FIFA-i, svega tri godine kasnije, bit će prava zvijer.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Vođa Al-Kaide ubijen u Jemenu

Vođa Al-Kaide ubijen je u jemenskoj središnjoj pokrajini Marib dok se borio na strani vladinih snaga koje su u sukobu sa šiitskim pobunjenicima, saopćili su u subotu službenici i plemenske starješine.

Više...

Tomislavgrad: Investicija od 89 milijuna eura CHE Vrilo na javnom uvidu

JP EP HZ HB je predala zahtjev za izdavanje okolišne dozvole za izgradnju CHE Vrilo u lipnju ove godine, uz koji je dostavila Izvještaj o stanju okoliša, Studiju za izdavanje prethodne vodne suglasnosti i prethodnu vodnu suglasnost. Sve navedeno se nalazi na javnom uvidu kod Federelanog ministarstva okoliša i turizma, te se može i pogledati u sjedištu Ministarstva.

Više...

‘Građansko’ je mimikrija za dominaciju brojnijeg naroda, ne samo u BiH nego i u cijeloj Europi

Stara mantra koja pred izbore iskoči kao iz paštete o srpsko-hrvatskom dogovoru na štetu Bosne i Bošnjaka te kako je to razlog za mobilizaciju “probosanskih” snaga aktualizira se posljednjih dana, piše Večernji list BiH. Posebno je to vidljivo u tumačenjima poteza i planova koji navodno postoje između čelnika vodećih političara Hrvata i Srba, Dragana Čovića i Milorada Dodika, koji, prema posljednjim teorijama urote, idu toliko daleko da će nakon sljedećih izbora potpuno blokirati rad vlasti.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed