Četvrtak, 30 Kolovoz 2018

Sve razine vlasti u FBiH ostvarile proračunski suficit od blizu 400 milijuna KM

Za razdoblje siječanj-lipanj 2018. godine sve razine vlasti Federacije BiH ostvarili su pozitivan financijski rezultat od 395 milijuna KM, navedeno je u konsolidiranom izvještaju o izvršenju proračuna kojeg je danas razmatrala Vlada FBiH. Posmatrano po razinama vlasti, ukupan pozitivan rezultat Proračuna FBiH iznosi 47,3 milijuna KM, županija 137,7 milijuna KM, općina 136,2 milijuna KM i sektora socijalne zaštite (izvanbudžetski fondovi) 73,8 milijuna KM, piše Hrvatski Medijski Servis.

Više...

Ivan Rakitić u velikom intervjuu: ‘Cijeli se svijet zaljubio u Hrvatsku, to je veće i od tisuću pobjeda!’

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač BarceloneIvan Rakitić, dao je veliki intervju za španjolski list, Diario Sport, koji je na svojoj web stranici naslovnicu posvetio isječcima iz razgovora s jednim od najboljih veznjaka svijeta. Iako su neki nagađali da bi se i Rakitić mogao ovog ljeta, zajedno s Lukom Modrićem, oprostiti od reprezentacije, srećom, od toga neće biti ništa. Rakitić ostaje, u reprezentaciji, ali i u Barceloni. Na radost Hrvata i Katalonaca.

  • Objavljeno u Šport
Više...

HDZ će pokrenuti protiv Milinovića stegovni postupak

Uže vodstvo HDZ-a na današnjem sastanku donijelo je jednoglasnu odluku da se protiv Darka Milinovića pokrene stegovni postupak nakon što je sinoć ispred središnjice HDZ-a došao s oko 200 članova HDZ-a iz Ličko-senjske županije kako bi im se objasnilo zašto su već tri puta odgođeni izbori u Gradu Gospiću.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Luka Modrić najbolji nogometaš Europe!

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Real Madrida Luka Modrić proglašen je najboljim igračem Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA) na svečanosti koja je održana u četvrtak za vrijeme ždrijeba skupina Lige prvaka u Monte Carlu.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed