Utorak, 07 Kolovoz 2018

Vesna Dragojević oprostila se od Olivera: Tri dana si bio ono što nikad nisi htio biti

Supruga preminulog Olivera Dragojevića, Vesna emotivnom porukom oprostila se od svog voljenog muža.Na Facebooku se ujedno i zahvalila na veličanstvenom ispraćaju koji je priređen za jednog od naših najboljih pjevača te mu poručila kako mu je ‘morala to napisati radi svih onih koji su ga ispratili jer se ne može svakome pojedinačno zahvaliti na onome što su mu priredili’, piše Slobodna Dalmacija.

Više...

Čapljina gradi najviše stanova za raseljene osobe

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić potpisao je u utorak s načelnicima 18 općina Sporazum o suradnji na provođenju Potprojekta BiH 6 unutar Državnog projekta stambenog zbrinjavanja. Među tih 18 općina, Čapljina je ona koja će izgraditi najviše stanova, čak 30.

Više...

Ne ostavljajte dragocjene predmete u automobilima, lopovi imaju novu 'šemu'! Uzalud vam zaključavanje vozila, evo kako je opljačkan muškarac u Dubrovniku

Četiri Ukrajinca u dobi od 26 do 32 godine kazneno su prijavljena za tešku krađu te je za njima raspisana potraga nakon što su pomoću specijaliziranog uređaja presreli signal zaključavanja osobnog vozila u javnoj garaži u Župi dubrovačkoj te potom iz njega ukrali novac i ručni sat ukupne vrijednosti 35 tisuća kuna, izvijestila je dubrovačko-neretvanska policija.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed