Ponedjeljak, 19 Studeni 2018

Čović: Čeka se rasplet situacije među bošnjačkim strankama

-Sve su stranke potencijalni partneri HDZ-a za formiranje vlasti, HDZ neće nikoga izričito odbijati. Važno je da taj politički subjekt bude partner u procesu provođenja reformi. Kao prioritet vidimo izmjene izbornog zakona i implementaciju odluke Ustavnog suda Bosne i Hercegovine, rekao je predsjednik HDZ-a BiH  Dragan Čović, na sjednici Predsjedništva HDZ-a, javlja Hrvatski Medijski Servis. 

Više...

Okupila se ženska rukometna reprezentacija za pripreme za EP

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija danas započinje pripreme za Europsko prvenstvo koje se od 29. studenog do 16. prosinca održava u Francuskoj, a izbornik Nenad Šoštarić okupio je 18 reprezentativki koje će se do 21. studenog pripremati u Ivanić-Gradu i zatim krenuti na turnir "Štit Cheba" u Češkoj. 

  • Objavljeno u Šport
Više...

Herceg: Komšić je dobrodošao ako će kod nas u šoping

O rezultatima izbora u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, a koja je sa Srednjobosanskom županijom svojevrsni test za odnose Hrvata i Bošnjaka u Federaciji BiH, te mogućnošću formiranja zajedničke vlasti, nakon što su se poremetili odnosni izborom Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH dominantno bošnjačkim glasovima, kao i aktualnoj migrantskoj krizi koja je također dovela do usijanja odnose Sarajeva i Mostara, govorio je dr. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ i voditelj Odjela za promidžbu HDZ-a BiH i HNS-a BiH, u današnjem intervjuu za  Slobodnu Dalmaciju, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Više...

Mogherini: BiH se treba fokusirati na reformu izbornog zakona

-Postoji dogovor među svim ministrima vanjskih poslova zemalja Europske unije da moramo održati vrlo intenzivan rad sa svim političkim liderima u BiH te da ćemo se vratiti na pitanje Bosne i Hercegovine na sastanku Vijeća za vanjske poslove u prosincu, rekla je  Federica Mogherini, visoka predstavnica EU-a za vanjsku i sigurnosnu politiku dodavši da se primarno treba fokusirati na reformu izbornog zakona.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed