Petak, 23 Studeni 2018

Robert Prosinečki u stabilnom stanju

Robert Prosinečki  je operiran nakon što je sinoć primljen u bolnicu u Sarajevu. Zahvat je trajao tri sata. Prosinečki je sinoć hospitaliziran na KCUS-u zbog, smatralo se, iscrpljenosti, međutim doznaje se  da je u pitanju bilo tanko crijevo.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Ivan Kvesić u rodnom gradu proslavio svjetsko zlato

Svjetski karataški prvak Ivan Kvesić u petak je svečano dočekan u Širokom Brijegu. Kvesić je  u rodni grad i na Trg širokobrijeških žrtava došao proslaviti svjetsko zlato koje je 10. studenoga osvojio na Svjetskom prvenstvu u Madridu. Također, Kvesića je Sportski savez Grada Zagreba proglasio najboljim sportašem u 2018. godini.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Džaferović sazvao izvanrednu presicu: Ako se Dodik nastavi ovako ponašati Dayton će doći u pitanje

Član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović je na konferenciji za medije odgovorio na izjave predsjedatelja Predsjedništva BiH Milorada Dodika koji se javnosti obratio dva sata ranije. “Ukoliko se Dodik i slične politike nastave ovako ponašati, doći će u pitanje i Dayton. Tada dolazi u pitanje sve, ali jedino neće doći u pitanje država BiH. Ona je postojala i prije Daytona”, rekao je Šefik Džaferović, član Predsjedništva BiH

Više...

Džaferović i Komšić bijesni na Dodika

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić i Šefik Džaferović najoštrije osuđuju postupak postavljanja zastave bh. entiteta Republika Srpska prilikom današnje ceremonije na kojoj je predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik primio akreditivna pisma novoimenovanog veleposlanika Republike Srbije u Bosni i Hercegovini Aleksandra Đorđevića.

Više...

Skupštia ZDŽ: Bošnjaci pokušavaju preuzeti Klub Hrvata

Zastupnici Kluba Hrvata u Skupštini Zeničko-dobojske županije danas nisu izabrali svog predsjednika i potpredsjednika pa je prva sjednica Skupštine ZDŽ prekinuta. Bošnjačke stranke SDP, DF i Naša stranka kandidirali su “svog Hrvata”, dok je HDZ BiH kandidirao Ivu Tadića koji i ima legitimitet hrvatskog naroda u Zeničko-dobojskoj županiji, piše Dnevnik.ba.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed