Utorak, 27 Studeni 2018

Bog će po Mariji dovršiti djelo spasenja

"Spomeni se, o predobrostiva Djevice Marijo, kako se još nikad nije čulo da si ti ikoga zapustila tko se tebi u zaštitu utekao, tvoju pomoć zatražio i tvoj zagovor zaprosio. Ovim pouzdanjem ohrabren utječem se i ja k tebi, Djevice djevica; k tebi, Majko dolazim; pred tobom kukavan grešnik stojim i uzdišem. Nemoj, Majko Vječne Riječi, prezreti mojih riječi, već ih čuj i milostivo usliši. Amen." (Sv. Bernard).

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Mons. Miklenić: Volio bih da naša Crkva više surađuje s medijima

"Katolici i katoličke istine i vrednote u mainstream medijima", bila je tema emisije Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u kojoj su 27. studenoga sudjelovali: glavni urednik Glasa Koncila, novinarka i kolumnistica portala Direktno Daniela Dujmović Ojvan i izvanredni profesor na Studiju novinarstva Fakulteta političkih znanosti dr. sc. Igor Kanižaj. Emisiju je uredila i vodila Diana Tikvić.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Svećenici iz Indije u Metkoviću svjedočili o svetosti oca Ante Gabrića

U Pastoralnom centru oca Ante Gabrića u Metkoviću u petak 23. studenoga na večernjoj misi koju je predvodio župnik i neretvanski dekan don Davor Bilandžić, uz domaće svećenike u koncelebraciji su bili i svećenici iz Indije o. Sylvester Xavier i o. Boidya Prolay koji su nakon mise svjedočili o radu i djelu oca Gabrića, te posljednjim trenucima njegovog života.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Očajni grad daje 10 000 dolara samo da se doselite

Tulsa, drugi najveći grad u Oklahomi, nastoji privući ljude ponudom onima koji rade od kuće i poduzetnicima, sa po 10.000 bespovratnih dolara ako se tamo dosele. Jedini uvjet je da ostanu tamo barem godinu dana. Radnici će dobiti gotovinu koja uključuje subvencije i stipendije za najam stanova.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed