Srijeda, 28 Studeni 2018

Hrvatsko katoličko liječničko društvo podupire priziv savjesti ljekarnika

Hrvatsko katoličko liječničko društvo oglasilo se priopćenjem za javnost u povodu prava na priziv savjesti magistara farmacije. Priopćenje, kako navode, upućuju zbog "netočnih i nepotpunih informacija oko prava na priziv savjesti magistara farmacije, te neinformiranim i grubim napadima na farmaceutsku struku, kao i nedostatkom pravodobne reakcije od nadležnih institucija".

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Duhovna dimenzija je temelj čovjekova zdravlja i potpunog ostvarenja

Bračno i obiteljsko savjetovalište Splitsko-makarske nadbiskupije priredilo je u ponedjeljak, 26. studenoga u prostorijama Savjetovališta u Splitu treću godinu za redom stručni skup na kojem liječnici, psihijatri i psiholozi promišljaju o važnosti duhovne dimenzije kao temelja čovjekova cjelovitog zdravlja i potpunog ostvarenja. 

  • Objavljeno u Svijet
Više...

SKB Mostar: Natječaj za novu Kliniku za dječje bolesti za deset dana

Nova zgrada Klinike za dječje bolesti SKB Mostar trebala je već biti završena. Umjesto toga, njezina izgradnja još nije ni počela. Za sve je kriva administracija, ali ovaj put ne ona u Bosni i Hercegovini, nego u Saudijskoj Arabiji. Naime, usporene procedure unutar Saudijskog fonda za razvitak Bosne i Hercegovine onemogućile su da realizacija ovoga projekta započne još prije dvije godine, piše Večernji list BiH.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed