Utorak, 06 Studeni 2018

Amerikanci brane SIP BiH: Ne smiju podleći političkim pritiscima


“U nedostatku zakonodavnog rješenja, Središnje izborno povjerenstvo ima zakonsku obvezu da provede izborne rezultate, uključujući formiranje Doma naroda Federacije BiH, u skladu s Ustavom Federacije BiH, Izbornim zakonom i relevantnim odlukama Ustavnog suda.” – kazali su za Dnevnik.ba iz ureda za odnose s javnošću Veleposlanstva SAD u BiH.

Više...

Petra Doljanin: Koliko smo zaista slobodni?

Živeći u materijalnom svijetu u kojem postoje beskonačna ograničenja i mnoštvo barijera, moramo se zapitati koliko smo zaista slobodni. Mislim da svatko može dati drukčiji odgovor na to pitanje, jer svatko ima svoj pojam o tome što je zapravo sloboda.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Prosječan 25-godišnjak u Hrvatskoj stanuje s roditeljima i živi 'on line', na pametnom telefonu provede šest sati dnevno; Zanimljivi su i stavovi o braku, politici...

Prosječan 25-godišnjak u Hrvatskoj zaposlen je u struci, spava između pet i sedam sati, više od šest sati dnevno provodi na svom pametnom telefonu, bavi se sportom, informira se online, politički je neutralan, još uvijek živi s roditeljima, ali štedi i planira osnivanje obitelji, djecu i kupovinu stana, pokazalo je istraživanje koje je provela agencija za istraživanje tržišta u Hrvatskoj - Hendal.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed