Petak, 09 Studeni 2018

Uređenje središta Gruda dobit će nastavak, obrisi grada sve su vidljiviji

Uređenje središta Gruda koje je pod neslužbenim sloganom “Više manjih projekata” počelo 2012. godine, u potpunosti je postiglo svoju svrhu – da urbana zona Gruda dobije obrise grada. Naravno, posla ima još dosta pošto središte nije bilo jedino gradilište u ovoj općini, ali ima i vidljivih rezultata. Trenutno, gradi se i u Parku hrvatskih velikana u Grudama gdje se uređuje šetnica, a uskoro će i najmlađi dobiti svoje sadržaje, piše Večernji list BiH.

Više...

Što su investitori izdvojili u dvije godine? Prenamjenu zemljišta platili oko pet mil. KM

U informaciji, koju je analizirala i usvojila Vlada FBiH, u 2016. godini podatke o poljoprivrednom zemljištu dostavilo je pet županija, i to USŽ, TŽ, BPŽ, HNŽ i ZHŽ, piše Večernji list BiH. Kada je riječ o ukupnoj površini koja se nalazila u zakupu u 2016. godini, iznosila je 768,02 ha, od 92 zakupoprimca, a uplaćena sredstva od zakupa iznose 72.327,62 KM. 

Više...

Kajkićev odvjetnik o uhićenju: ‘Srpski policajci poručili su mu da dobro znaju tko je on te mu rekli da se nema što baviti Ovčarom’

Suspendirani MUP-ov istražitelj za ratne zločine na Ovčari Nikola Kajkić i predsjednica Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara Zorica Gregurić u četvrtak su zaustavljeni na graničnom prijelazu Bajakovo kad su se vraćali iz Beograda. Gregurić tvrdi kako su ih na Bajakovu okružila četvorica policajaca, piše RTL.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed