Nedjelja, 22 Rujan 2019

Livno: Proslava Dana grada započinje Danom branitelja

Program proslave Dana grada Livna, koji ove godine proslavlja 1127. obljetnicu od prvoga pisanog spominjanja u Povelji kneza Mutimira, započinje Danom branitelja u ponedjeljak 23. rujna. Ovom prigodom gradonačelnik Livna Luka Čelan upriličit će svečani prijem za Udruge proistekle iz Domovinskog rata u prostorijama “hotela Park” Potom će uslijediti zajedničko polaganje vijenaca na Spomeniku poginulima za slobodu hrvatskog naroda u Gradskom parku, a sveta misa će biti služena u 10 sati u župnoj crkvi Svih Svetih.

Više...

Livno: Sve manji broj ovčara - video

Oni koji u Bosni i Hercegovini pokušavaju živjeti isključivo od svog rada, polako dižu ruke od onoga što su godinama, ne samo oni, nego i njihovi preci radili. Vrijednih livanjskih ovčara sve je manje, iako njihovom proizvodu, poznatom livanjskom siru, po kvaliteti nadaleko nema ravnog.

Više...

Veleposlanici i domaći dužnosnici trgali grožđe u Čitluku

U organizaciji Općine Čitluk, danas je u Herceg etno selu Međugorje prije svečanosti obilježavanja tradicionalne turističko-kulturne i gospodarstvene manifestacije “Dani berbe grožđa – Brotnjo 2019., održano druženje članova diplomatskog zbora s dužnosnicima Bosne i Hercegovine, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Više...

Trump zvao predsjednika Ukrajine da istraži Bidena?

Ako istraga pokaže da je američki predsjednik Donald Trump pritiskao ukrajinskog predsjednik Volodimira Zelenskija da istraži bivšeg američkog potpredsjednika Joe Bidena, tada bi Trumpov opoziv bio jedina opcija, rekao je predsjednik Obavještajnog odbora Zastupničkog doma Adam Schiff u subotu.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed