Logo
Ispiši ovu stranicu

Tvrtka Jur Prom prvi put u Hercegovinu i Ljubuški dovodi VALEO ON TOUR ROADSHOW

Tvrtka Jur Prom prvi put u Hercegovinu i Ljubuški dovodi VALEO ON TOUR ROADSHOW

VALEO ON TOUR ROADSHOW

Nakon poznatih europskih metropola, čuveni VALEO ON TOUR ROADSHOW stiže i u naš grad.

Najveći bosanskohercegovački distributer auto dijelova i opreme- tvrtka Jur Prom, zajedno sa svojim francuskim partnerom- tvrtkom Valeo, po prvi put u Hercegovini dovodi VALEO ON TOUR ROADSHOW.

U srijedu 23. svibnja, s početkom u 16 sati,  ispred tvrtke Jur Prom na Mostarskim Vratima, moći ćete pogledati nesvakidašnje VALEO ON TOUR ROADSHOW prezentacijsko vozilo.

Svi posjetitelji će imati priliku razgledati kompletan proizvodni asortiman jednog od najvećih svjetskih proizvođača auto dijelova i dodatne opreme -Valeo, te prisustvovati  kratkim interaktivnim prezentacijama sa zanimljivim sadržajem. 

Posjetitelji će moći uživati  u besplatnom roštilju i odličnoj muzici,  a  na dan prezentacije Jur Prom Vam je priredio prigodne poklone i popust od 30% na cjelokupan Valeo  asortiman.

Zaljubljenici u automobilizam ne propustite posjetiti ovu svjetsku atrakciju te  svratite u JUR PROM u srijedu, 23. 5.2018. i od 16 sati uživajte u Valeo inovativnim rješenjima i najmodernijim  dostignućima automobilske industrije.

Poslušajte najavni spot

Sponzorirani članak

Zadnji sadržaj od Radio Ljubuški

Sva prava pridržana © www.radioljubuski.ba 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!