Četvrtak, 19 Srpanj 2018

Luka Modrić – od prognanika do zvijezda, od dječaka iz zadarskog zaleđa do Zlatne lopte…

Nogometni svijet, i ne samo nogometni, ne prestaje se diviti hrvatskim reprezentativcima, finale Svjetskog prvenstva uspjeh je koji je očito mnoge iznenadio, iako Hrvatska ima doista vrhunske igrače. Najbolji igrač Svjetskog prvenstva, Luka Modrić, pokazao je na SP-u sav svoj ogromni potencijal, koji je do sada više puta ispoljio u Madridu. Put Luke Modrića, a HRT donosi priču, bio je trnovit, od prognaničkih dana do svjetskog vrha.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Zlatko Majić: Hrvatska reprezentacija pod skalpelom antifašista

Da čovjeku „mozak stane“, da se Hrvatska na pobjedničkom postolju, srebrene svjetske nogometne medalje počne stidjeti, zahvaljujući nekakvom kolektivnom udbaško-antifašističkom (čitaj fašističkom) skalpelu u rukama, skoro pa svih televizijskih kuća. Kao da su urednici školovani u istom podrumu od dva metra armiranog betona. U svim post slavljeničkim izvještajima, svih televizijskih kuća, pa i javne televizije HRT, pjevač M.P. Thompson „izrezan“ je precizno tim skalpelom, da sada i svakog prosječnog gledatelja može uvjeriti kolika je stvarna moć u rukama tzv. urednika i medija.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Uhićen kamatar koji je život svog odvjetnika pretvorio u pakao, u stanu mu pronađeni dokumenti s imenom jednog od igrača 'vatrenih'

“Masakrirat ću te. Silovat ću ti dijete i majku. Svaki put kada se ne javiš, dobit ćeš šamarčinu.” To su samo neke od poruka koje je, prema policijskoj prijavi, punih šest godina Duško Ćorović zvani Crnogorac (55) slao svojoj žrtvi, jednom zagrebačkom odvjetniku, i od kojega je, sumnja se, na ime nepostojećega duga iznudio oko milijun kuna.

Više...

Upućeno u parlamentarnu proceduru: Ljubuški i Čapljina postaju gradovi

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine utvrdila je danas i u parlamentarnu proceduru po skraćenom postupku uputila sedam prijedloga zakona o uspostavi gradova Ljubuški, Gračanica, Visoko, Gradačac, Čapljina, Srebrenik i Živinice, za što su ove sadašnje općine ispunile uvjete iz Zakona o principima lokalne samouprave u Federaciji BiH.
 
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed