Ljubuška događanja

Koncert klasične i jazz glazbe u Ljubuškom - audio i foto

Petak, 21 Srpanj 2017 10:48 Radio Ljubuški
Ispis PDF
koncert glazbena crkvaGlazbena škola Ljubuški organizirala je u četvrtak 20.srpnja Koncert klasične i jazz glazbe u crkvi Sv. Kate u Ljubuškom.

 

Na koncertu su nastupili studenti  Glazbene akademije Sveučilišta u Splitu, Josip Bošnjak na klaviru i Danijel Curić na trubi.

 

Ideja za koncert potekla je upravo od Josipa Bošnjaka, Ljubušaka koji je nakon završene osnovne glazbene škole u rodnom mjestu nastavio svoje glazbeno školovanje izbravši isto za svoju životnu profesiju.

 

Na njegov...
Ažurirano ( Petak, 21 Srpanj 2017 11:04 ) Više...
 

Ljubuški: Novčane potpore trebaju dobiti studenti slabijega imovinskog stanja

Petak, 21 Srpanj 2017 10:17 Radio Ljubuški
Ispis PDF
opcinsko vijece ljubuskiOpćina Ljubuški će i ove godine novčano podupirati svoje studente, potvrđeno je na nedavno održanoj sjednici Općinskoga vijeća Ljubuški.

 

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća, na dnevnom redu bio je nacrt odluke o novčanoj potpori studentima općine Ljubuški u akademskoj 2017./2018. godini, piše Večernji list BiH.

 

Prema riječima općinskoga načelnika Nevenka Barbarića, a s tim su se složili svi vijećnici, cilj je da ovogodišnje novčano podupiranje i pomaganje...
Više...
 

Ljubušaka jutros ugrizla zmija

Petak, 21 Srpanj 2017 08:18 Radio Ljubuški
Ispis PDF
crnostrikKako neslužbeno doznajemo, muškarac se jutros dovezao u Dom zdravlja u Ljubuškom, gdje je liječničkom osoblju rekao kako ga je ugrizao crnostrik.

 
U Domu zdravlja su nam potvrdili kako su zaprimili pacijenta koji se požalio na ugriz zmije.

 

"Zaprimljen je pacijent, nije imao alergijskih reakcija. Uredno mu je data odgovarajuća terapija u Domu zdravlja u Ljubuškom, a potom je u pratnji liječnika upućen u SKB Mostar na Odjel infektologije. Riječ je o muškarcu srednje...
Ažurirano ( Petak, 21 Srpanj 2017 08:44 ) Više...
 

Ljubuški vatrogasci jučer su skoro čitav dan proveli na terenu, još jednom apeliraju na građane da budu oprezni s vatrom

Petak, 21 Srpanj 2017 07:49 Radio Ljubuški
Ispis PDF
pozariI ljubuški vatrogasci u sezoni požara imaju pune ruke posla, a jučer su skoro čitav dan proveli na terenu.

 

Kako nam je rekao Milan Tolić, zapovjednik Profesionalne vatrogasne postrojbe Ljubuški, tijekom jučerašnjeg dana gasili su požare u Gornjim Radišićima i Gornjoj Vitini.

 

Na intervenciju u Gornje Radišiće otišli su u četvrtak oko 10 sati, a vratili su se za sat vremena, da bi uskoro ponovno morali ići gasiti požare. Najprije su ugasili jedan manji požar na...
Ažurirano ( Petak, 21 Srpanj 2017 08:01 ) Više...
 

Humanitarna akcija Udruge Duga i Cateringa Hrstić

Petak, 21 Srpanj 2017 07:25 Radio Ljubuški
Ispis PDF
bolji zivotUdruga „Duga“ je Udruga roditelja djece s posebnim potrebama i Catering „Hrstić“ i ove godine kao i prethodne dvije godine u gradskom parku planira  organizira humanitarnu akciju „Bolji život“.

 

Planirano je da se događaj odvija 25. i 26. 7. 2107.  godine u vremenskom periodu od 19 h do 1h.

 

Na samom događaju postavili bi se štandovi na kojima bi se prodavala hrana, piće, slastice i rukotvorine. Sav prihod od prodaje namijenjen je za rad Udruge „Duga“...
Više...
 

Pogledajte golove sa četvrte večeri MNL MZ općine Ljubuški - video

Petak, 21 Srpanj 2017 06:25 Radio Ljubuški
Ispis PDF
mnl vecer4Sinoć je odigrana četvrta večer MNL MZ općine Ljubuški 2017. god. 

 

Nakon utakmica 1. kola skupine D za dječake do 16 godina starosti gdje su Vašarovići pobijedili Šipovaču (1:0) a Pregrađe je svladalo Crveni Grm (8:1), odigrani su i susreti 1. kola skupine D „Unitrade 14. MNL MZ općine Ljubuški 2017. godine.

 

Studenci su upisali pobjedu od 5:3 nad Ljubuškim, a ekipa Cerno /Crnopod / Miletina je sa 3: 2 nadvladala Vašaroviće.

 

Najzanimljivije detalje ovih dvaju...
Ažurirano ( Petak, 21 Srpanj 2017 07:18 ) Više...
 

Elaborat o Ljubuškom: Status grada sadašnjoj općini Ljubuški na temelju bogate kulturno-povijesne baštine

Četvrtak, 20 Srpanj 2017 12:07 Radio Ljubuški
Ispis PDF
ljubuski panorama stadionLjubuški je krenuo u postupak dobivanja statusa grada. Pripreme za pokretanje postupka trajale su razmjerno dugo i bile su temeljite, piše Večernji list BiH.
Za to je napravljen poseban elaborat na oko 30 stranica s prilogom većeg broja karata, na kojem su radili stručnjaci iz različitih područja: arheolog Mirko Rašić, profesori povijesti Leo Mandić i Drago Grgić, povjesničar fra Robert Jolić, ljubuški imam Šemso Germić, Božo Skoko i dr. Pravno uporište za pokretanje...
Više...
 

Tiskovna u ŽRK Izviđač - predstavljena trenerica Maja Prusina-Bošnjak i nove igračice - audio i foto

Četvrtak, 20 Srpanj 2017 10:17 Radio Ljubuški
Ispis PDF
nove igracice izvidjacZa razliku od godinu dana ranije, kada se nije znalo hoće li klub uopće nastupiti u Ligi, u ŽRK Izviđač trenutačna situacija je puno bolja i jasnija.


Desetak dana prije početka priprema za slijedeću sezonu sazvana je konferencija za novinare na kojoj su predstavljena nova imena u ekipi i na klupi.


Novi trener, odnosno trenerica, je Maja Prusina Bošnjak, dugogodišnji igrač i kapetan ljubuških rukometašica, a uz nju predstavile su se nove igračice Dea Vuković i Marija...
Ažurirano ( Četvrtak, 20 Srpanj 2017 12:02 ) Više...
 

MNL MZ općine Ljubuški: Pobjede Prologa i Lipna, te juniora Otoka i Hardomilja/Hrašljana - video i foto

Četvrtak, 20 Srpanj 2017 10:01 Radio Ljubuški
Ispis PDF
mnl treca vecerSinoć je odigrana treća večer MNL MZ općine Ljubuški 2017., a gledatelji su mogli vidjeti mnoštvo golova i lijepih poteza.

 

Najprije su odigrane dvije utakmice 1. kola skupine C za dječake do 16 godina starosti, a pobjede su upisali Hardomilje/Hrašljani i Otok.

 

Dječaci ekipe Hardomilje/Hrašljani su rezultatom 3:1 nadvladali Studence. Golove su zabili Niko Bubalo (2) i Branimir Vištica, dok je jedini gol za Studence postigao Ante Miličević.

 

U drugoj utakmici mlada...
Ažurirano ( Četvrtak, 20 Srpanj 2017 10:16 ) Više...
 

Foto priča: Ljubušanka Ivana Čuljak-Lošić i #nekajedukolače

Četvrtak, 20 Srpanj 2017 08:46 Radio Ljubuški
Ispis PDF
ivana culjak losic1Gošću moje nove kolumne nije bilo lako uhvatiti za ovo snimanje.

 

Ivana Čuljak-Lošić obožava putovati i raditi kolače – te dvije ljubavi spojila je u jednu. Na svakoj odabranoj destinaciji iskoristi vrijeme da nauči nešto i kući donese nove ideje.

 

Drugačija i strastvena u onome što radi, tvrdoglavo je odlučila slijediti svoju ljubav te osmislila slogan i brend pod kojim priprema slastice – #nekajedukolače. Otkačena i simpatična, Ivana s lakoćom peče torte dok u...
Više...
 

Stranica 1 od 473

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
You are here:   PočetnaRaspored emitiranja
#
#