Pogledajte utakmice, izjave sudionika i organizatora, te sve rezultate sa Ljubuški Cup-a - audio, video i foto

Pogledajte utakmice, izjave sudionika i organizatora, te sve rezultate sa Ljubuški Cup-a - audio, video i foto

Prošlog vikenda u Ljubuškom je održan međunarodni nogometni turnir za limače i zagiće pod nazivom "Ljubuški Cup 2018" na kojem su se okupila djeca iz čitave regije.

Maleni nogometaši su se u okviru dvodnevnog natjecanja družili, međusobno upoznavali i nadmetali na terenima Gradskog stadiona Babovac.

Prvi dan, subota (19.05) bio je rezerviran za nastup igrača rođenih 2007. godine i mlađih, u subotu su nastupile 22 momčadi, a kao najbolji pokazali su se dječaci iz HŠK Zrinjski čije su se dvije momčadi plasirale u finale. U finalu su igrale ekipe HŠK Zrinjski Crni i HŠK Zrinjski Bijeli, završilo je 2:2, nakon čega su Crni na penale osvojili naslov. Treba spomenuti i dobar nastup domaće ekipe NK Sloga Plavi, koja je došla do četvrtfinala, gdje ih je zaustavila ekipa FK Velež Mostar, koja je na kraju završila na trećem mjestu.

Drugog dana u nedjelju (20.05) nadmetali su se igrači rođeni 2009.godište i mlađi, a u ovoj kategoriji najuspješniji su bili dječaci iz HNK Tomislava koji su u finalu svladali HŠK Posušje rezultatom 3:1.

Pogledajte rezultate po skupinama i završnicu za 2007. godište s drugog međunarodnog nogometnog turnira "Ljubuški Cup 2018", kao i tko su bili najbolji igrači
2007god rezultati po grupama2007 god rezultati zavrsnice

 Poslušajte dojmove trenera s prvog dana turnira

 Donosimo i rezultate po skupinama i završnicu za 2009. godište s drugog međunarodnog nogometnog turnira "Ljubuški Cup 2018".

2009god rezultati po grupama

2009god rezultati zavrsnice


 

Poslušajte dojmove organizatora nakon turnira

U našoj fotogaleriji pogledajte i dio atmosfere s natjecanja

Pogledajte i detalje s nekih utakmica

 

Radio Ljubuški

na vrh članka