Ivan Zadro pobjednik 24. festivala “Na jedrima glazbe” - audio i foto Istaknuto

Ivan Zadro pobjednik 24. festivala “Na jedrima glazbe” - audio i foto

Proglašenjem pobjednika i uručenjem nagrada sinoć je završen 24. dječji festival “Na jedrima glazbe” u Ljubuškom, koji je i ove godine opravdao sva očekivanja.

Gledatelji su sinoć na Centru malih športova više od tri sata mogli uživati u izvedbama ukupno 13 izvođača, mnogi su zdušno navijali za svoje favorite, plesali su i pjevali pred pozornicom, a na kraju je najviše glasova publike osvojio Ivan Zadro za izvedbu pjesme "Ako te pitaju", te je proglašen pobjednikom ovogodišnjeg festivala.

Nagradu mu je uručio Tihomir Kvesić, predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški.

On je uručio nagradu i Manueli Ševo, "veteranki" ovog festivala, koja je sinoć nastupila peti put, a njezina izvedba pjesme “Moje si nebo” osvojila je prvo mjesto stručnog ocjenjivačkog suda.

Nagradu za najsimpatičniju izvedbu osvojio je Karlo Šaravanja pjesmom „Ko je jamio, jamio“, koji se istaknuo energičnim plesom na pozornici. On je ujedno osvojio i drugo mjesto po glasovima publike, dok je drugo mjesto stručnog ocjenjivačkog suda pripalo Mariji Pejić koja je izvela pjesmu “Vidi se iz aviona”.

Matija Vukšić s pjesmom “Dobre djevojke” osvojila je treće mjesto prema glasovima publike, a njoj je pripalo i treće mjesto ocjenjivačkoga suda koje je podijelila s Tadeom Mišetić koja je pjevala pjesmu ”Kokolo.

Osim nagrađenih pjevali su još i: Katarina Lasić, Petar i Matej Jelić, Sandra Sadiković, Marija Herceg, Gabrijela Marinović, Manuela Zovak te Josipa Prskalo i Zorica Šaravanja.

U revijalnom dijelu, dok su se prebrojavali glasovi publike, posjetitelje je zabavljao Stjepan Lach.

Festival su svojim nastupima uljepšale i plesne skupine Paganini i Dance Factory. Program je vodila Helena Jelena Lončar, a članovi stručnog ocjenjivačkog suda bili su: Stjepan Lach, Mirjan Bukmir i Andrijana Pavlović.

Festival je sinoć otvorila prošlogodišnja pobjednica Katarina Zadro.

Poslušajte što su za Radio Ljubuški rekli nagrađeni izvođači

Ivan Herceg / Radio Ljubuški

na vrh članka