Uskrs radio ljubuski2xl

Barbarić i Kvesić primili sudionike Dječjeg festivala - audio i foto Istaknuto

Barbarić i Kvesić primili sudionike Dječjeg festivala - audio i foto

U uredu načelnika općine Ljubuški danas je upriličen prijem za natjecatelje 24. dječjeg festivala „Na jedrima glazbe“ Ljubuški 2018.

Prigodne poklone i zahvalnice kao lijepe uspomene na ovaj događaj natjecateljima su uručili Općinski načelnik Nevenko Barbarić, predsjednik Općinskog vijeća Tihomir Kvesić, šefica odsjeka društvenih djelatnosti Sandra Bradvica i ravnateljica Osnovne glazbene škole Ivana Z. Šaravnaja.

Načelnik Barbarić je tom prilikom istaknuo kako je dječji festival jedinstvena manifestacija u Hercegovini, koju treba podržati.

Barbarić je zahvalio svim malim sudionicima i njihovim roditeljima koji su uložili puno svog vremena i truda kako bi sve ispalo dobro. Također je zahvalio sponzorima te svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovoga tradicionalnog festivala.

Predsjednik Općinskog vijeća Tihomir Kvesić se također zahvalio natjecateljima koji su nastupili na festivalu, te je rekao kako su oni svi pobjednici. "Samim tim što ste izašli na onu pozornicu i prebrodili strah od nastupa, vi ste pobijedili", rekao je Kvesić.

Svi ovogodišnji sudionici festivala za nagradu od sponzora su dobili sportsku opremu.

Poslušajte što je nakon prijema rekla natjecateljica Manuela Ševo

Ivan Herceg / Radio Ljubuški

na vrh članka