Tibor Ferenc u programu RLJ: Želim razbiti predrasude o bodybuilderima - audio

Tibor Ferenc u programu RLJ: Želim razbiti predrasude o bodybuilderima - audio

Poznati bodybuilder Tibor Ferenc u programu Radija Ljubuški otkrio je detalje o svojim novim spotovima koje snima u Ljubuškom i okolici.

Tibor je višestruki državni i svjetski prvak u bodybuildingu koji živi u Osijeku, a za Ljubuški ga vežu korijeni te u naš grad redovno dolazi.

Ovaj put je u Ljubuškom profesionalno, prije nekoliko dana počeo je sa snimanjima spotova u Ljubuškom i okolici (Kravica, Koćuša, Stari grad, Međugorje, Čitluk, Čapljina itd....).

Cilj mu je u 7-8 videa po trajanju od 25-30 minuta predstaviti javnosti kako izgleda život jednog profesionalnog bodybuildera. Uz promociju Tibora kao sportaša, sport će promovirati i prirodne ljepote Ljubuškog.

Kako nam je kazao, ovim spotovima želi i razbiti predrasude koje se vežu uz bodybuilding.

"Mnogi misle da su bodybuilderi manje inteligentni ljudi, ja sam htio u ovim spotovima prikazati da smo mi normalna bića s fakultetima, htio sam približiti javnosti naš lifestyle. Cilj mi je bio prikazati kako jedan moj dan izgleda, kako počinje, od pripremanja hrane, treniranja, do druženja s prijateljima...", rekao nam je Tibor, koji je dodao kako život bodybuildera, kao i svakog profesionalnog sportaša, sa sobom nosi brojna odricanja, što materijalna što psihička.

Potrebno se držati posebnih režima ishrane, potrebna su brojna financijska izdvajanja, a sve se isplati kada dođu rezultati i poštovanje zajednice, otkrio nam je Tibor.

U audiozapisu poslušajte što je Tibor rekao o hercegovačkoj bodybuilding sceni, o svojoj povezanosti s Ljubuškim, ali i o tome kako izgleda život profi bodybuildera.

Poznati Bodybuilder Tibor Ferenc snima spot u Ljubuškom!

 

Ivan Herceg / Radio Ljubuški

 

na vrh članka