Lijepom našom u Ljubuškom - audio i foto Istaknuto

Lijepom našom u Ljubuškom - audio i foto

Popularna emisija HRT-a “Lijepom našom“ snima se i u Bosni i Hercegovini pod nazivom „Mostovi kultura“, a sinoć je snimanje održano u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.


Na manifestaciji u Ljubuškom predstavile su se brojne skupine koje su prikazale bogatu kulturno-tradicijsku baštinu ovoga podneblja, a na ovoj velikoj zabavnoj noći nastupili su i poznati izvođači, među kojima i Mate Bulić, Jole, Hanka Paldum, Alen Nižetić…

U ime domaćina, glazbeno-scenskog spektakla Lijepom našom, s nekoliko prigodnih riječi obratio se načelnik općine Ljubuški, Nevenko Barbarić, a nakon toga i premijer ZZH Zdenko Ćosić, a na snimanju emisije nazočilo je i visoko izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom HDZ-a BiH i HNS-a BiH dr. Draganom Čovićem.

Svi koji nisu mogli uživati u snimanju emisije, istu će moći pogledati na programu HTV-a u dva dijela, u subotu 16. i 23. veljače.

U audio zapisima poslušajte razgovore sa generalne probe uoči početka snimanja, sa autorom i voditeljem emisije Brankom Uvodićem, Matom Bulićem i Jolom.
Koji su sve elementi krasili scenu, kako je izgledala sama proba i ostale detalje snimanja možete pogledati u fotogaleriji.

Audio:

UvodićBulić


Jole

Foto:


Radio Ljubuški

 

na vrh članka