Održan Koncert Glazbene škole u parku - audio i foto Istaknuto

Održan Koncert Glazbene škole u parku - audio i foto

Ljubuško ljeto donosi nam mnoštvo zanimljivih događanja, jedno od njih je i sinoć održani koncert učenika i učitelja Glazbene škole Ljubuški.

Koncert je održan u gradskom parku, a posjetitelji su mogli uživati u zanimljivom repertoaru popularnih svjetskih glazbenih hitova .

Bila je to prilika da se mladi glazbenici iz Glazbene škole odmaknu od klasičnog repertoara i okušaju u popularnim glazbenim žanrovima, ali i da se predstave na instrumentima koji nisu njihov primarni izbor.

Uživali smo u njihovim izvedbama a posebno nas je oduševio ženski glazbeni sastav.

U drugom dijelu večeri nastupili su profesori škole sa prijateljima u sastavu : Marko Jakovljević, Ivan Sušac, Josip Bošnjak, Mario Brkić, Ivan Musa, i Stjepan Lach.

„Već četvrtu godinu zaredom organiziramo ovaj koncert, drago nam je da smo uspjeli mimo svih redovitih aktivnosti, redovite nastave, koje imaju i učenici i profesori, prirediti ovakav događaj. Trebalo je to sve uvježbati, hvala svima od roditelja, profesora, svim sudionicima, svima koji su nam pomogli, svake godine napredujemo i evo došli smo do točke kada djeca mogu sama iznijeti cijeli koncert, što ćemo slijedeće godine i učiniti „ kazala je za naš radio ravnateljica škole Ivana Šaravanja.

U audio zapisu možete čuti izjave profesora Marka Jakovljevića, izjave mladih izvođača , ravnateljice Glazbene škole Ivane Šaravanja i jednog od glazbenih gostiju Stjepana Lacha.

Bjanka Medić / Radio Ljubuški

na vrh članka