Mnk Futsal Ljubuški osvajač prvog Futsal "3x3" turnir u Ljubuškom - audio i foto Istaknuto

Mnk Futsal Ljubuški osvajač prvog Futsal "3x3" turnir u Ljubuškom - audio i foto

Mnk Futsal Ljubuški osvajač je prvog Futsal "3x3" turnir u Ljubuškom, koji se ovaj vikend igrao na terenima iza Osnovne škole Marka Marulića.

Ljubušaci su u finalu savladali ekipu Caffe bar Paris rezultatom 2:1 i tako osvojili trofej i novčanu nagradu od 500 KM.

Ovo je nešto novo u Ljubuškom, jako pozitivno i super priča. Puno je ekipa nastupilo, u današnje vrijeme treba moći okupiti čak 28 ekipa i zato svaka čast organizatorima na jako dobro organiziranom turniru“, rekao je Milan Vučić, član Mnk Futsal Ljubuški nakon finalne utakmice.

Pobjednicima je sportski čestitala i drugoplasirana ekipa.

Unatoč porazu u finalu, prezadovoljan sam i svojom ekipom i dečkima koji su osvojili, bolji su bili, svaka im čast“, rekao je Toma Jurić iz ekipe Caffe bar Paris koja je osvojila nagradni ček od 300 KM.

U utakmici za treće mjesto trijumfirala je najmlađa momčad na turniru, ekipa „Plus Minus“ koja je bila bolja od ekipe Ulog iz Mostara i tako osvojila nagradu od 100 KM.

Nagrade najboljim ekipama uručili su u ime organizatora Luka Herceg i Ivan Zlopaša, koji su također uručili i pojedinačne nagrade najboljem igraču i najboljem strijelcu turnira.

Podsjetimo, na turnir su se prijavile ekipe od Dubrovnika do Rame, gledatelji su mogli uživati u lijepim potezima, a organizatori već najavljuju kako bi se ova priča mogla nastaviti i naredne godine s drugim ovakvim turnirom.

Poslušajte izjave sudionika i organizatora

Ivan Herceg / Radio Ljubuški

na vrh članka