Prva večer "Pozdrava ljetu" - audio i foto Istaknuto

Prva večer "Pozdrava ljetu" - audio i foto

Velik broj Ljubušaka okupio se sinoć u gradskom parku na prvoj večeri "Pozdrava ljetu" gdje su uživali u druženju i svirkama uživo.

Sinoćnju večer svirkom je otvorio ljubuški glazbeni sastav "Duo Maxime", a nakon njih sjajnim izvedbama bluesa i rock n rolla nastavili su mladi glazbenici iz Mostar rock school.

"Ovo je jedna super inicijativa od Udruge Agape, da se ljudi mogu negdje okupiti, dobro se zabaviti i pozdraviti ljeto koje je bilo jako super", rekla je jedna Ljubušanka.

Ivan Mlinarević, predsjednik udruge "Agape" rekao je kako ove godine "Pozdrav ljetu" traje tri dana. Zabava u parku se nastavlja večeras i sutra, te je Mlinarević pozvao i stare i mlade da dođu u park.

"Cilj nam je organizirati druženje, jednu koheziju starijih i mlađih. Da se svi podružimo za kraj ljeta, a sve to uz nastupe domaćih bendova kako bi promovirali naše mlade bendove. Naravno tu je i svekolika ponuda pića, hrane, koktela, ćevapa, roštilja, palačinaka, imamo štand sa kokicama, štand sa igračkama za djecu, dođite, uživat ćete!", poručio je Mlinarević.

U audiozapisu poslušajte što smo sinoć snimili u parku

Ivan Herceg / Radio Ljubuški
Video: Iks-portal.info

na vrh članka