Logo
Ispiši ovu stranicu

Članovi Olimpijskog odbora BiH u Edukacijsko-rehabilitacijskom centru u Ljubuškom - audio i foto Istaknuto

Članovi Olimpijskog odbora BiH u Edukacijsko-rehabilitacijskom centru u Ljubuškom - audio i foto

U okviru redovitih radionica četvrtkom u Edukacijsko-rehabilitacijskom centru u Ljubuškom danas su boravili predstavnici Olimpijskog komiteta (odbora) BiH. Ovom prigodom iz Olimpijskog komiteta za korisnike Centra donijeli su prigodne darove, a sudjelovat će i u radionici.

Kako je rekao Said Fazlagić, generalni sekretar (glavni tajnik OK BiH u Ljubuški su došli na prijedlog Ivana Brkića, člana Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta i predsjednika Teniskog saveza BiH. Fazlagić je kazao da u sklopu svojih redovitih aktivnosti obilaze ustanove i centre širom Bosne i Hercegovine, pa su tako prošle godine bili u Mostaru, Sarajevu i Banja Luci, a ove godine u Tešnju, Srebrenici i Ljubuškom.

S gostima iz Olimpijskog komiteta u posjeti Centru bili su i predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić i ravnatelj Centra za socijalni rad Ljubuški, Jozo Barićić.

Nakon što su djeci uručili prigodne darove obratili su se: direktorica Edukacijsko-rehabilitacijskog centra Marija Kikaš, član IO Olimpijskog komiteta Ivan Brkić, generalni tajnik OK BiH Said Fazlagić i predsjednik Općinskog vijeća Tihomir Kvesić

U fotogaleriji pogledajte nekoliko fotografija

edukacijski-ok-1.jpg edukacijski-ok-2.jpg edukacijski-ok-3.jpg

edukacijski-ok-4.jpg edukacijski-ok-5.jpg edukacijski-ok-6.jpg

Poslušajte što su za Radio Ljubuški kazali generalni tajnik OK BiH Said Fazlagić i predsjednik Općinskog vijeća Tihomir Kvesić

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

Sva prava pridržana © www.radioljubuski.ba 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!