Petak, 14 Lipanj 2019

Zvonimir Boban napušta FIFA-u i stiže u Milan

Proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac i legendarni kapetan Vatrenih Zvonimir Boban napustit će dužnost zamjenika glavnog tajnika Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) i preuzeti poziciju šefa nogometnih operacija u nogometnom klubu AC Milan, s kojim je kao igrač osvojio naslov europskog prvaka i četiri puta bio prvak Italije.

  • Objavljeno u Šport
Više...

WTA Nottingham: Vekić treću godinu zaredom u polufinalu

Najbolje rangirana hrvatska tenisačica Donna Vekić (WTA - 22.) treću godinu zaredom plasirala se u polufinale WTA turnira u Nottinghamu, gdje je svladala Francuskinju Kristinu Mladenovic (WTA - 48.) sa 7:5, 6:4 u meču koji je započet na travi, a završen na tvrdoj podlozi u dvorani.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Nelson i Palmer: Potrebna reakcija državnih organa

Šuhret Fazlić, gradonačelnik Bihaća, zajedno sa Davorom Župom, predsjedavajućim GV Bihać, Arminom Amidžićem, direktorom TZ Bihać i Ildom Alibegović, zastupnikom u Skupštini Unsko-sanske županije, ugostio je danas Erica Nelsona, veleposlanika SAD u BiH i Matthew Palmera, zamjenika pomoćnika američkog državnog tajnika.

Više...

Udruge proistekle iz Domovinskog rata posjetile kako je HVO oslobodio Mostar od srpsko-crnogorskog agresora

Povodom  obilježavanja 27. obljetnice oslobođenja Mostara od srpsko-crnogorskog agresora u akciji HVO-a “Lipanjske zore” Koordinacija Udruga proisteklih iz Domovinskog rata  grada Mostara oglasila se prioćenjem za javnost u kojem podsjećaju na povijesni tijek događaja koji su doveli do oslobođenja Mostara. Također se navodi da će se oblljetnica obilježiti svetom misom i polaganjem vijenaca na Buni kao i polaganjem vijenaca za sve žrtve Uborka i Sutine.

Više...

Dio migranata već prebačen u većinski hrvatska sela bihaćkog kraja

Ministarstvo unutarnjih poslova Unsko-sanske županije (MUP USŽ) počelo je s provedbom Odluke Gradskog vijeća Bihać i Županijske operativne grupe o izmještanju migranata i izbjeglica na lokaciju Vučjak. Policijski službenici već su prevezli skupinu od 135 migranata, koji su nelegalno boravili u privatnim smještajima, u središtu Bihaća.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed