RLJ najave

Vlada HNŽ-a prima 100 vježbenika

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije objavila je  Javni poziv  za prijam 100 vježbenika u županijska tijela uprave, upravne organizacije i druge službe, tijela  i institucije Hercegovačko-neretvanske županije.

Vježbenici će obavljati poslove u svrhu osposobljavanja za rad u sklopu svoje struke i stjecanja potrebnog radnog iskustva za polaganje ispita općeg znanja odnosno stručnog ispita.

Ugovor s vježbenikom bit će zaključen na 12 mjeseci.

Prijave na Javni poziv dostavljaju se do 21. studenoga 2018. godine.

Javni poziv  i obrazac prijave mogu se preuzeti na web-stranici Vlade HNŽ - www.vlada-hnz-k.ba

Microsoft Office document icon javni_poziv_za_prijam_vjezbenika_h.doc, Microsoft Office document icon obrazac_prijave_-_hrv.doc

Izvor: Pogled.ba

Mostarci će u 2020. zakoračiti uz Hladno pivo

Mostarce će u 2020. godinu uvesti Hladno pivo, a dan kasnije na istoj pozornici nastupit će Crvena jabuka, potvrđeno je na konferenciji za medije u Gradskoj vijećnici. Novina ovog puta je i da će Zimskim gradom biti obuhvaćen znatno veći prostor s više sadržaja. 

Čitluk: Večer sjećanja „Vukovaru srcem“

Udruga „ CVRČAK“ Čitluk koja djeluje već niz godina i osnovana je u cilju okupljanja nastavnika te ostalih zainteresiranih i kreativnih osoba u svrhu promicanja struke, povećanja kompetencije nastavnika i poboljšanje kvalitete rada s djecom predškolskog, osnovnog i srednjoškolskog odgoja i obrazovanja u skladu s humanističkim razvojem mladih i do sada je realizirala svoje ciljeve kroz djelatnost izrade časopisa za djecu „Cvrčak“ i sunakladništvom knjiga, organizira i poziva Vas na Večer sjećanja „VUKOVARU SRCEM“.

U Busovači javna tribina o uspostavi Hrvatske zajednice Herceg-Bosne

Županijski odbor Mladeži HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna u suradnji sa Općinskom odborom Mladeži HDZ-a BiH Busovača u četvrtak, 14. studenog 2019. godine, s početkom u 18 sati, u dvorani kina Theatre, u Busovači, organizira javnu tribinu simboličnog naziva "18. studeni".

Pretplati se na ovaj RSS feed