RLJ najave

Ogranak Matice hrvatske Čitluk gostovat će u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Ogranak Matice hrvatske Čitluk od 18. do 20. listopada gostovat će u Vukovarsko-srijemskoj županiji. U sklopu obilježavana 15. Dana Matice hrvatske u županiji Vukovarsko-srijemskoj, OMH Čitluk će u suradnji s domaćinima iz lokalnih ogranaka Matice hrvatske i Hrvatske matice iseljenika prirediti predstavljanja najnovijih izdanja objavljenih upravo u suradnji ogranaka iz Čitluka i Vukovarsko-srijemske županije.

HNŽ: Ministarstvo branitelja objavilo oglas za podnošenje zahtjeva za olakšice

Ministarstvo za pitanja branitelja/boraca Hercegovačko-neretvanske županije izvješćuje da je dana 7.10.2019. godine na službenoj internet stranici www.mbhnz-k.ba objavilo Javni oglas za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na olakšice kod plaćanja naknada u obrazovnim ustanovama u Hercegovačko-neretvanskoj županiji broj: 12-01-43-4076/19 od 03.10.2019.godine.

U tijeku prijave za “Raštikijadu 2019”

I ove godine na Agroturizmu Majića gaj u Ružićima kod Gruda održava se jednistvena manifestacija u Hercegovini “Raštikijada 2019”.

Neum: Preko 300 domaćih i europskih stručnjaka o katastru

Geodetsko društvo Herceg Bosne organizira četvrti Kongres o katastru u BiH s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se u neumskom hotelu Grand održati od 29. do 31. listopada, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika FBiH Marinka Čavare.

Što nas čeka poslije smrti? - jedna od tema Psihološko-duhovnog seminara koncem listopada u Zagrebu

Zaklada biskup Josip Lang organizira Psihološko-duhovni seminar u Zagrebu na temu: „U Bogu je mir, dušo moja“. Voditelj seminara je isusovac pater Mijo Nikić sa suradnicima. Seminar se održava u velikoj dvorani u dvorištu pored Bazilike Srca Isusova, Palmotićeva 31. Početak seminara bit će u subotu 26. listopada 2019. u 9 sati, svršetak je dan poslije, nedjelja 27. listopada u 13 sati.

Pretplati se na ovaj RSS feed