RLJ najave

Čitluk: Molitva za oslobađajuću presudu čelnicima Herceg Bosne

Povodom drugostupanjske presude hrvatskim uznicima u Haagu, među kojima su dva Brotnjaka Bruno Stojić i Valentin Ćorić, pozivaju se svi Brotnjaci da se u tišini i zajedničkoj molitvi zahvale i prisjete se žrtve koju su podnijeli, piše Brotnjo.info.

U Mostaru humanitarni koncert 'Pjesmom i plesom za Našu djecu'

Udruženje građana “Naša djeca-Our kids” uz podršku  prijatelja organizira humanitarni koncert “Pjesmom i plesom za Našu djecu” pod sloganom „Dobro se dobrima vraća“. Koncert će biti održan 6.12.2017. godine u dvorani Narodnog pozorišta Mostar, sa početkom u 18 sati, a cijena ulaznice je 6 konvertibilnih maraka (KM). 

Tradicionalna Širokobriješka večer u Zagrebu 1. prosinca

Tradicionalna 25. po redu Širokobriješka večer održat će se 1. prosinca u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom velesajmu, a ujedno će tom prilikom organizator događaja - Zavičajna zajednica "Široki Brijeg" u Zagrebu obilježiti 40 godina svog postojanja.

U petak 24. studenoga 28. redovna sjednica Skupštine Županije Zapadnohercegovačke

Na temelju članka 50. Poslovnika Skupštine Županije Zapadnohercegovačke („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, br. 10/03), s a z i v a m  28. redovnu  sjednicu Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, koja će se održati u petak 24. studenoga  2017. godine, s početkom rada u 1000 sati u dvorani za sastanke Skupštine Županije Zapadnohercegovačke (zgrada Županije Zapadnohercegovačke - prizemlje), za koju predlažem s l i j e d e ć i

Pretplati se na ovaj RSS feed