RLJ najave

U HNŽ-u višednevne manifestacije povodom Dana neovisnosti BiH

U povodu 1. ožujka, Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine, Centar za kulturu Mostar, Narodno pozorište Mostar i Muzej Hercegovine Mostar koordiniraju četverodnevne manifestacije. Svečanosti, čiji su pokrovitelji predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH, Edin Mušić i predsjedavajući Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije, Šerif Špago, održat će se u šest gradova, širom HNŽ, prioćili su organizatori.

Uskoro uspostava nove zračne linije Mostar – Zagreb

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković sa suradnicima će sudjelovati na svečanoj promociji uspostave nove zračne linije Mostar – Zagreb, koja će se održati 23. veljače 2018. u Mostaru, priopćeno je iz Ministarstva.

Prijavite film za 19. Mediteran Film Festival

Otvoren je natječaj za prijavu dokumentarnih filmova na 19. Mediteran Film Festival, koji će od 22. do 25. kolovoza 2018., biti održan u Širokom Brijegu.

Sajam zapošljavanja za studente tehničkih struka

Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru i Studentski zbor FSRE organiziraju prvi sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničkih struka. Sajam će se održati 27. i 28. veljače u prostorijama Fakulteta.

Pretplati se na ovaj RSS feed