Obavijest iz Glazbene škole Ljubuški

Obavijest iz Glazbene škole Ljubuški

Obavijesti o upisima i početku nastave u Glazbenoj školi Ljubuški za šk.god. 2017./18.

*Drugi rok prijemnog ispita za upis u 1.razred OGŠ (uzrast: polaznici u 4.razred devetogodišnje), održati će se u ponedjeljak 28.8. u 9h u prostorijama OGŠ Ljubuški, kraj crkve sv.Kate. Obvezna pratnja jednog roditelja/staratelja.

*Upis u pripremni razred (uzrast: polaznici u 2. i 3. razred devetogodišnje) održati će se u ponedjeljak 28.8. u 9.30h u prostorijama OGŠ Ljubuški, kraj crkve sv. Kate. Obvezna pratnja jednog roditelja/staratelja.

*Učenici koji su na 1.roku u lipnju 2017. polagali prijemni ispit za 1. razred OGŠ, biti će svi kontaktirani blagovremeno od strane svog razrednika za dogovor oko rasporeda.

*Ostali učenici starijih razreda OGŠ, biti će također svi kontaktirani blagovremeno od strane svog razrednika za dogovor oko rasporeda.

*Za sva ostala pitanja i konzultacije, roditelji i učenici mogu se obratiti u utorak 29.8.u 10.30 h u prostorijama OGŠ Ljubuški, kraj crkve sv.Kate.

Svim učenicima s područja općine Ljubuški, kao i učiteljima i ostalim pedagoškim djelatnicima i kolegama te svim roditeljima školaraca, želimo sretnu i uspješnu novu školsku godinu!

Izvor: Ljportal.com

na vrh članka