INTERA TP pripremila niz zanimljivih i korisnih obuka u rujnu

INTERA TP pripremila niz zanimljivih i korisnih obuka u rujnu

Svake godine s krajem kolovoza dolazi i vrijeme kada se pravi presjek postignutog u prvoj polovici godine nakon koje je uslijedio period godišnjih odmora i tzv. punjenja baterija.

I ove godine je ljetni period omogućio timu Centra za obuke INTERA Tehnološkog Parka efektivno planiranje jeseni tijekom koje će njihovi korisnici imati priliku steći nova znanja i unaprijediti postojeće vještine kroz niz zanimljivih i korisnih obuka. Već u rujnu u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka pažnja će biti usmjerena na neke od najaktualnijih tema iz sfera informacijskih tehnologija i suvremenog poslovanja. Polaznicima različitih obuka vodeći stručnjaci iz regije će prenositi svoja iskustva iz područja virtualizacije, dropshippinga te PR-a i javnih nastupa.

Kalendarski kraj ljeta obilježit će početak treninga „Instalacija, konfiguracija i održavanje VMware vSphere v6“ na kojem će se polaznici kroz 12 modula u ukupnom trajanju od 40 sati pripremati za administriranje vSphere infrastrukture u organizacijama svih veličina. Trening predstavlja temelj za daljnje upoznavanje s većinom drugih VMware tehnologija u softverski definiranom (eng. software-defined) podatkovnom centru. Također, trening će pripremiti polaznike za polaganje certifikacijskog ispita 2V0-621, koji je jedan od preduvjeta za stjecanje certifikata VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization (VCP6-DCV). Sve detalje o načinu prijave zainteresirani mogu dobiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Deset dana nakon početka ovog treninga, svi oni, koji imaju želju razviti vlastiti online business, imat će priliku izgraditi kvalitetne temelje za to na dvodnevnom seminaru "Dropshipping - razvijte svoj online business!", koji će se održati 28. i 29.9.2018. godine. Na ovom seminaru polaznici će naučiti sve što im je potrebno kako bi napravili i pokrenuli vlastiti web shop. Steći će uvid u rješavanje payment gateway-e (metode kojima klijenti plaćaju na web shopu - npr. karticama i preko paypala), ali i upoznati se s načinima pronalaska najboljih proizvoda koje misle prodavati. Naglasak će biti i na marketinškim taktikama - kako pronaći pravo tržište i pravu publiku, a posebna pozornost posvetit će se Facebook i Instagram marketingu te Shopify platformi i strategijama ciljanja publike. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku, a eventualna pitanja postaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Oni koji, pak, žele naučiti samouvjereno vladati sobom i javnim nastupom pred bilo kojom publikom, to mogu učiniti na seminaru „PR i javni nastupi“ koji će se održati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka paralelno s prethodno spomenutim seminarom. Još jedan dvodnevni seminar će omogućiti polaznicima da nauče uspostaviti i održati komunikaciju, samouvjereno vladati svojim javnim nastupom, razumjeti okvire u kojima djeluju odnosi s javnošću, iskoristiti tehnike dobre dikcije i govora tijela, pripremiti kvalitetnu izjavu za medije te fokusirati se na poruku i cilj koji žele postići kod publike. Kako bi učinili prvi korak ka sudjelovanju na ovom seminaru, svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku, a za dodatne informacije se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Jesen će obilježiti i novi ciklus obuke za CNC operatera, jedne od najdugovječnijih obuka INTERA Tehnološkog Parka. U sklopu ove obuke, vrhunski predavači i stručnjaci na polaznike će, kroz tri modula u trajanju od 90 sati kroz tri mjeseca, prenijeti sva znanja koja CNC operater mora posjedovati: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola. Uvid u ono što ih očekuje tijekom obuke svi zainteresirani mogu dobiti na besplatnim probnim predavanjima u petak, 7.9.2018. godine, a sve detalje o prijavi javljanjem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Povratak na radna mjesta nakon godišnjih odmora ponekad zahtijeva dodatnu pripremu, a ubrzan poslovni razvoj često umanjuje šanse za uspjeh na poprilično nemilosrdnom tržištu. Izvrsnost u vještinama povezanim uz točno određena radna mjesta je postala preduvjet uspješnog pozicioniranja u poslovnom svijetu. Svjestan toga, Centar za obuke INTERA Tehnološkog Parka već dugi niz godina omogućava svojim korisnicima usvajanje novih znanja i usavršavanje postojećih vještina u različitim poslovnim sferama kako bi ostali ili postali konkurentni na globalnom tržištu. Program kreiran za rujan dokazuje da u istom smjeru INTERA TP korača i ove godine, priopćeno je iz Intera TP.

Izvor: Pogled.ba

na vrh članka