Natječaj zaklade 'Blažena Marija Petković' za pomoć školovanju siromašnijih

Natječaj zaklade 'Blažena Marija Petković' za pomoć školovanju siromašnijih

Zaklada „Blažena Marija Petković" raspisuje natječaj za dodjelu novčane pomoći i stipendija za školovanje djece i mladih slabijeg imovinskog stanja te stipendiranje studenata slabijeg imovinskog stanja u školskoj 2018./2019. godini.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju roditelji djece osnovne i srednje škole, te studenti studija na sveučilištu, veleučilištu, visokom učilištu i poslijediplomskih studija u Republici Hrvatskoj.
Natječaj je raspisan i za obitelji s brojnom djecom te obitelji s djecom s posebnim potrebama s područja Republike Hrvatske.
Natječaj je otvoren od 5. do 15. rujna 2018., a objavljen je na mrežnoj stranici Zaklade: www.marijapropetog.hr

Na poveznici www.marijapropetog.hr/marija1/zaklada-blazena-marija-petkovic dostupan je obrazac prijave konkuriranja za stipendiju i privola o obradi osobnih podataka koje su konkurenti dužni popuniti, potpisati i poslati. Dodatne obavijesti kao i obrasci za one kojima internet nije dostupan, mogu se dobiti kod upraviteljice Zaklade BMP s. M. Jasne Crnković, telefon 01 46 36 797, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Molbe s prilozima uručuju se na adresi Zaklade ili šalju poštom preporučeno na adresu: Zaklada "Blažena Marija Petković", Mallinova 4, 10000 Zagreb s naznakom "Povjerenstvo za natječaj".

misija / ika

na vrh članka