Logo
Ispiši ovu stranicu

Natječaj zaklade 'Blažena Marija Petković' za pomoć školovanju siromašnijih

Natječaj zaklade 'Blažena Marija Petković' za pomoć školovanju siromašnijih

Zaklada „Blažena Marija Petković" raspisuje natječaj za dodjelu novčane pomoći i stipendija za školovanje djece i mladih slabijeg imovinskog stanja te stipendiranje studenata slabijeg imovinskog stanja u školskoj 2018./2019. godini.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju roditelji djece osnovne i srednje škole, te studenti studija na sveučilištu, veleučilištu, visokom učilištu i poslijediplomskih studija u Republici Hrvatskoj.
Natječaj je raspisan i za obitelji s brojnom djecom te obitelji s djecom s posebnim potrebama s područja Republike Hrvatske.
Natječaj je otvoren od 5. do 15. rujna 2018., a objavljen je na mrežnoj stranici Zaklade: www.marijapropetog.hr

Na poveznici www.marijapropetog.hr/marija1/zaklada-blazena-marija-petkovic dostupan je obrazac prijave konkuriranja za stipendiju i privola o obradi osobnih podataka koje su konkurenti dužni popuniti, potpisati i poslati. Dodatne obavijesti kao i obrasci za one kojima internet nije dostupan, mogu se dobiti kod upraviteljice Zaklade BMP s. M. Jasne Crnković, telefon 01 46 36 797, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Molbe s prilozima uručuju se na adresi Zaklade ili šalju poštom preporučeno na adresu: Zaklada "Blažena Marija Petković", Mallinova 4, 10000 Zagreb s naznakom "Povjerenstvo za natječaj".

misija / ika

Sva prava pridržana © www.radioljubuski.ba 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!