Najava: Edukativna radionica udruge "Pravi put" iz Gruda u Ljubuškom

Najava: Edukativna radionica udruge "Pravi put" iz Gruda u Ljubuškom

Udruga PRAVI Put Ledinac Grude, organizira jednodnevnu radionicu NLP Practitioner edukacija, koja je  namijenjena  pojedincima i timovima koji žele ovladati tehnikama izvrsne komunikacije i naučiti kako uspješno rukovoditi sobom i drugima.

 Osnova uspješnog posla jeste dobra komunikacija. Kada umijemo jasno postaviti ciljeve, da prenesemo zadatke, motiviramo i sebe i druge, uspjeh je neizbježan.  Pravi je izbor za one koji žele razvijati profesionalni i osobni život.

Naš NLP praktičarski trening uključuje tehnike i znanja koja omogućavaju ostvarivanje uspjeha u poslu i privatnom životu.

 Edukaciju vodi  Jasminka Susmel, certificirana praktičarka i trenerica Neuroligvističkog programiranja.

Završila je edukaciju u Kastrapeli centru za savjetovanje i poduku (Zagreb), što je nadogradnja, iskustveno bogato dugogodišnjim aktivnim radom s ljudima koje je kreirala kroz različite društveno angažirane edukativno-radne aktivnosti putem medija i različitih projekata.

Iznimnu pažnju posvećuje razvoju komunikacije, verbalne i neverbalne - procesu u kojem kontaktiramo s drugima, definiramo svoje želje i ciljeve , razvijamo kreativnu inteligenciju i utječemo na svijet oko sebe.

 Posebnost rada što izdvaja Jasminku Susmel od sličnih je originalnost i inovativnost u pristupu , posvećenost cilju i altruizam koji je uz vječiti optimizam pečat njene osobnosti.

Vjerna je viziji da svojim usavršavanjem i razvojem svi mi utječemo na rast i razvoj ljudi oko nas. Vjeruje da svatko od nas svojim učenjem i napredovanjem pridonosi i napretku zajednice u cjelini.

Kvalitetnim treninzima i coachingom želi poticati razvoj potencijala svake osobe, a treninge stalno unaprjeđuje novim saznanjima i iskustvima.

Uspješna je motivacijska govornica i trenerica,

Edukacija NLP-a će biti na lokaciji Gradske Vijećnica (iznad zgrade policije) 

Ljubuški, dana 18.02.2019.,s početkom od 19:00h.

 EDUKACIJA JE BESPLATNA.

 Prijave putem linka:

https://goo.gl/forms/mU8Q25bJDPK6Uxnx2

Radio Ljubuški

na vrh članka