Objavljen Natječaj za VI. Festival klapske pisme Posušje 2019.

Objavljen Natječaj za VI. Festival klapske pisme Posušje 2019.
Upravni odbor Udruge “Festival klapske pisme Posušje” objavio je u petak natječaj za sudjelovanje na VI. Festivalu klapske pisme Posušje 2019.

Pravo sudjelovanja na Festivalu imaju muške, ženske i mješovite klape. Klape će se natjecati u tri kategorije. Mješovite klape nastupit će u petak, 2. kolovoza 2019., muške u subotu, 3. kolovoza, te ženske u nedjelju 4. kolovoza.

Sve prijave primaju se na prijavnom obrascu, uz dostavu ostalih materijala propisanih Pravilnikom, od 15. ožujka do 15. travnja 2019. godine, isključivo putem //www.jabuka.tv/objavljen-natjecaj-za-vi-festival-klapske-pisme-posusje-2019/Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." target="_blank" rel="noopener">e-mail adrese.

Prijavni obrazac za sudjelovanje je sastavni dio ovog Natječaja i objavljen je na web stranici.

Organizator Festivala će odabranim klapama potvrditi sudjelovanje na festivalu u roku od 15 dana od zatvaranja Natječaja.

Prijavom na Festival, klape prihvaćaju uvjete Natječaja kao i odredbe i uvjete Pravilnika Festivala klapske pisme Posušje 2019.

Na Festivalu se dodjeljuju nagrade stručnog žirija, publike te posebne nagrade, priznanja i zahvalnice.

U kategoriji muških, odnosno ženskih i mješovitih klapa dodjeljuju se nagrade stručnog žirija za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto koje podrazumijevaju i novčanu nagradu.

Prva nagrada stručnog žirija u kategoriji muških, odnosno ženskih i mješovitih klapa nosi naziv “Posuški stećak“.

Klape sudionice festivala natječu se i za najbolju mušku, odnosno žensku i mješovitu klapu Festivala prema ocjeni publike. U sve tri kategorije dodjeljuje se Priznanje “Bura”. Ovo priznanje ne uključuje novčanu nagradu.

Izvor: Jabuka.tv

na vrh članka