U tijeku prijave za još jedan Blidinje Gastro Festival

U tijeku prijave za još jedan Blidinje Gastro Festival

Na temelju prošlogodišnjeg uspješnog iskustva u organizaciji i provedbi Blidinje Gastro Festivala, kao i na temelju zadovoljstva naših izlagača, i ove godine se organizira II. Blidinje Gastro Festival.

Cilj održavanja ove manifestacije je predstavljanje tradicionalnih običaja, promocija proizvoda lokalnih proizvođača s područja općine Posušje i šire, kao i međusobna suradnja i uvezivanje izlagača uz bogat kulturno-umjetnički program.

Osim navedenih koristi, manifestacija je značajna i prepoznatljiva po mjestu održavanja, Masnoj Luci i Parku prirode Blidinje, mjestu opuštanja, čistog zraka, zovu ljepote i zdravlja.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje pisanih ponuda o iskazivanju interesa svih zainteresiranih ljudi dobre volje i bogatstva ponude za sudjelovanje na II. Blidinje Gastro Festivalu u sklopu manifestacije „Posuško lito 2019“.

Vrijeme održavanja: 31.8.2019. godine od 16:00 do 21:00 sati i 1.9.2019. godine od 12:00 do 18:00 sati

Mjesto održavanja je Masna Luka kod Planinarskog doma na Blidinju, gdje će biti postavljen šator i tipski drveni štandovi ovisno o iskazanom interesu.

– Sa zainteresiranim ponuditeljima sklopit će se ugovor o sudjelovanju u manifestaciji II. Blidinje Gastro Festival u sklopu manifestacije „Posuško lito 2019“.

– Štandovi za zainteresirane izlagače neće se naplaćivati.

– Općina Posušje snosi troškove postavljanja štandova

– U slučaju većeg interesa od broja štandova, organizator zadržava pravo na izbor izlagača.

Pri odabiru izlagača, organizator će se voditi sljedećim kriterijima:

-mjesto obavljanja djelatnosti (prednost kandidatima s područjima općine Posušje)
-vrsta proizvoda

Način podnošenja prijava:

Prijave se dostavljaju putem elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na portu Općine Posušje.

Javni poziv je otvoren do 23.8.2019. godine do 15:00 sati.

/HMS/

na vrh članka