Dani berbe grožđa od 14. do 22. rujna u Čitluku

Dani berbe grožđa od 14. do 22. rujna u Čitluku

Turističko-kulturno gospodarstvena manifestacija "Dani berbe grožđa – Brotnjo 2019." koja će od 14. do 22. rujna održavati u Čitluku posjetiteljima će, uz bogat program, ponuditi i degustaciju vrhunskih hercegovačkih vina.  Manifestacija će započeti tradicionalnim međunarodnim atletskim mitingom "Memorijal Bože Gagro" koji će se u organizaciji Atletskog kluba Brotnjo održati na Gradskom stadionu Bare, priopćili su organizatori.

Kako se navodi u najavi, nakon tog natjecanja uslijedit će bogat i raznovrstan program, što je jedna od glavnih karakteristika jedne od najstarijih manifestacija u regiji, čije je ovo 64. izdanje.

Završnog dana manifestacije u Čitluku održat će se turistički forum "Upravljanje turizmom", kao i svečani mimohod, svečanost otvaranja i cjelovečernji zabavni program na Broćanskom trgu, gdje će nastupiti grupa Magazin, kulturno-umjetnička društava, skupine i pojedinci.

Tijekom završne večeri 64. turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije "Dani berbe grožđa" hercegovački vinari posjetiteljima će na degustiranje ponuditi svoja vrhunska vina, kao i hercegovačke specijalitete.

Pogled.ba

na vrh članka