Malena Petra iz Stoca treba našu pomoć

Malena Petra iz Stoca treba našu pomoć

Petogodišnja Petra Barešić iz Stoca boluje od karcinoma neuroblastoma. Djevojčica se s ovom bolesti bori skoro tri godine. Petra bi uskoro trebala početi liječenje imunoterapijom u Zagrebu.Novce za terapiju bi trebala osigurati Vlada Republike Hrvatske, međutim obitelj će sama morati pokrivati ostale troškove vezane za liječenje.

"Nakon gotovo godinu dana konačno smo i mi došli na red za terapiju, a koja starta odmah iza Nove godine. Kao i svima koji se nalaze u ovoj teškoj borbi, a koja traje već gotovo tri godine i nama je potrebna novčana pomoć. Nama nisu potrebni neki veliki novci kao u slučaju Ane Rite, naše susjede, ali smo u teškoj financijskoj situaciji, a pred nama je još najmanje pola godine liječenja i života na relaciji Stolac – Zagreb", rekao je za Bljesak.info Jozo Barešić, Petrin otac.

Petrin otac je rekao kako „samo jedan odlazak u Zagreb košta 300-400 KM, bez da nešto pojedeš“. Ističe da samo on u obitelji radi. Naglašava kako se Petra sada dobro osjeća unatoč tome što je prošla devet kemoterapija. Nada se da će se bolest neće vratiti nakon terapije koja je čeka u Zagrebu.

Ukoliko želite pomoći obitelji Barešić možete kontaktirati Jozu na broj 063 442 874. Također, možete pomoći donacijom novčanih sredstava  na sljedeći broj računa: 

Jozo Barešić  
Hodovo b.b., Stolac, 
Raiffeisen Bank Broj transakcijskog računa  – 1613000001981474 , 
IBAN CODE – BA391613000001981474.

 

Izvor: Pogled.ba

na vrh članka