USAID: Javni poziv za dodjelu financijske potpore malim projektima

USAID: Javni poziv za dodjelu financijske potpore malim projektima

U okviru projekta PRO-Budućnost, USAID i Institut za razvoj mladih KULT objavljuju Javni poziv za dodjelu financijske potpore malim projektima.Projekt PRO-Budućnost u kontinuitetu osigurava bespovratna sredstva za inicijative koje doprinose procesu pomirenja i izgradnje povjerenja u BiH, zagovaraju mir i kolektivnu viziju za stabilnu budućnost i povezuju lokalne zajednice, objavila je organizacija Catholic Relief Services (CRS). 

Na Javne pozive mogu se prijaviti udruge mladih, neformalne grupe mladih i organizacije civilnog društva koje djeluju u lokalnim zajednicama u kojima se provodi projekt PRO-Budućnost. Od aplikanata se očekuje da svoje ideje i prijedloge izrade sukladno Platformi za mir, koja je rezultat intenzivnog i dugotrajnog rada projekta PRO-Budućnost u lokalnim zajednicama u BiH te da se prijedlozi odnose na izgradnju mira i jačanja povjerenja u BiH.

USAID će njihove ideje podržati bespovratnim sredstvima do 7.500 KM. Prijave su otvorene do 4. prosinca do 15 sati. USAID-ov projekt PRO-Budućnost provodi Catholic Relief Services u suradnji s Caritasom BiH, Institutom za razvoj mladih KULT, Forumom građana Tuzla (FGT), Helsinškim parlamentom građana Banja Luka (hCA) i Međureligijskim vijećem BiH (MRV).

Izvor:pogled.ba

na vrh članka