Studenti prijavite se na virtualni događaj - Let's bridge it: Project Management Day

Studenti prijavite se na virtualni događaj - Let's bridge it: Project Management Day

IPMA Young Crew Bosna i Hercegovina u suradnji sa studentima Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru organizira prvi Dan upravljanja projektima s glavnim ciljem okupljanja perspektivnih studenata i mladih ljudi kako bi se ukazalo na važnost upravljanja projektima i predstavila IPMA metodologija za upravljanje projektima u BiH.Na ovome virtualnom događaju sudjelovat će stručnjaci iz područja projektnog menadžmenta, predstavnici globalnog udruženja za upravljanje projektima IPMA, Udruženja za upravljanje projektima u Bosni i Hercegovini, IPMA Young Crew Bosna i Hercegovina te predstavnici Crnogorskog udruženja za upravljanje projektima. Ovaj međunarodni događaj ujedno je i virtualno izdanje konferencije „Valja nama preko“ koja se od 2017. godine tradicionalno održava na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Pozivaju sve studente i mlade ljude zainteresirane za područje upravljanja projektima da im se pridruže na ovom virtualnom događaju 1. prosinca 2020. godine s početkom u 11:00 sati.

Prijave je moguće izvršiti putem OBRASCA.


Prijave traju do 29. studenog 2020. godine.

IPMA Young Crew Bosna i Hercegovina  organizacija je koja okuplja studente i mlade voditelje projekata razvijajući područje upravljanja projektima u Bosni i Hercegovini.  IPMA Young Crew Bosna i Hercegovina ogranak je Udruženja za upravljanje projektima u Bosni i Hercegovini koja od 2011. godine djeluje kao punopravna članica globalne organizacije za upravljanje projektima International Project Management Association (IPMA). Pored Bosne i Hercegovine, IPMA okuplja više od 70 zemalja svijeta među kojima su Kina, Indija, Australija, Amerika, Kanada, Brazil, Egipat, Velika Britanija, Rusija i sve zemlje Europske Unije te prema IPMA metodologiji promiče stjecanje potrebnih kompetencija za upravljanje projektom te certificiranje projektnih menadžera korištenjem četverostupanjskog sustava ovjere. 

IPMA Young Crew Bosna i Hercegovina mlada je članica IPMA-e koja djeluje sa sjedištem u Mostaru s ciljem razmjene znanja, informacija i iskustava u području upravljanja projektima razvijajući tako zajednicu voditelja projekata u BiH i podržavajući profesionalni razvoj upravljanja projektima. U Bosni i Hercegovini do sada je certificirano više od 500 projektnih menadžera za IPMA razine D, C, B i A , a svi certifikati međunarodno su priznati i vidljivi na službenoj stranici IPMA-e. 

Izvor:pogled.ba

na vrh članka