AIESEC u Mostaru prima nove članove

AIESEC u Mostaru prima nove članove

AIESEC je najveća svjetska organizacija mladih koja djeluje u 127 zemalja na svijetu.

U Bosni i Hercegovini postoje tri lokalna ureda, a to su Mostar, Sarajevo i Banja Luka. To je međunarodna, nepolitička, neprofitna organizacija vođena studentima i mladim ljudima, čija je vizija mir i zadovoljenje ljudskih potencijala. Posvećena je razvijanju liderstva i potencijala kod mladih ljudi, izlaženju iz komfort zone i razvijanju raznih vještina.

Pored vještina i znanja koje članovi steknu u Aiesec-u, također imaju priliku upoznati ljude iz inozemstva te isto tako otići u inozemstvo na jednu od mnogobrojnih stručnih ili volonterskih praksi koje nudi Aiesec. Nije potrebno biti član Aiesec-a kako bi se otišlo na praksu, dakle svi koji su zainteresirani za prakse mogu otići na praksu, u zemlju za koju se sami odluče. Za sva pitanja i informacije, zainteresirani se mogu obratiti potpredsjedniku za Odlazne prakse Tomislavu Staniću, na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Aiesec je odličan način da studenti svoje slobodno vrijeme provedu na kvalitetan i produktivan način te tako obogate svoj studentski život novim iskustvima i novim mnogobrojnim prijateljima koji imaju slična zanimanja i afinitete u životu. U Aiesec-u imate priliku razviti sebe, ali i druge ljude s kojima radite. Postoji pet timova, a to su: tim za Ljudske resurse, Odnose s partnerima i kompanijama, Marketing i PR te Odlazne i Dolazne prakse. Aiesec ne pravi diskriminaciju na osnovu spola, rase, boje, vjeroispovijesti ili nacionalne pripadnosti. Vjerujemo u uzajamno poštivanje i jednakost ljudi. Pozivamo sve mlade ljude, željne novih znanja, iskustava i druženja da se prijave i postanu dio naše velike obitelji. Aplikacije za članstvo otvorene su od 8. do 20. veljače do 23:59h, poručili su iz Aieseca.

Aplikaciju za prijavu možete pronaći na facebook stranici AIESEC Bosnia and Herzegovina ili na linku.

Izvor: Treci.ba

na vrh članka