Ponedjeljak, 02 Prosinac 2019

Počelo treće godišnje istraživanje farmi u BiH

Agencija za statistiku BiH, u suradnji s entitetskim zavodima za statistiku, po treći put provodi statističko istraživanje iz oblasti poljoprivrede na uzorku kreiranom iz Popisa stanovništva u BiH iz 2013. godine, pod nazivom Anketa „Godišnje istraživanje farmi 2019“.

Više...

Studenti u Sarajevu izlaze na prosvjede

Nakon što je Nastavno-znanstveno vijeće Medicinskog fakulteta, na čelu s dekanesom Semrom Čavaljugom, još u listopadu donijelo odluku da do daljnjeg obustave izvođenje nastave na fakultetima medicinskih znanosti, studenti sve do sada nisu popunili klupe u amfiteatrima. Kako neslužbeno doznaje Avaz, studenti će zbog toga u srijedu organizirati prosvjede, odnosno mirnom šetnjom do Medicinskog fakulteta iskazat će nezadovoljstvo.  

Više...

Herceg pozvao gradonačelnike i načelnike na zajedničko djelovanje

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg pozvao je gradonačelnike i načelnike gradova i općina HNŽ-a na zajedničko djelovanje kako bi što većem broju mladih osoba bilo omogućeno stipendiranje i subvencioniranje smještaja u studentske domove te obavljanje jednogodišnjeg vježbeničkog staža.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed