Četvrtak, 20 Lipanj 2019

Općina Drvar odbija izdati lokacijsku dozvolu Župi sv. Josipa za gradnju crkve

-Nakon što je Ministarstvo graditeljstva, Hercegbosanske županije sa sjedištem u Livnu donijelo 21. svibnja 2019. drugostupanjsko Rješenje kojim se u potpunosti uvažava Žalba Župe sv. Josipa Drvar, poništava prvostupanjsko Rješenje i nalaže Općini Drvar da ponovi postupak i izda Župi lokacijsku dozvolu za rekonstrukciju i dogradnju višenamjenskog objekta, Općina Drvar nastavlja s opstrukcijama i ponižavanjima Katoličke Crkve, grubim kršenjem svih mogućih zakona i izrugivanjem pravu i pravednosti, stoji u priopćenju za javnost Župe sv. Josipa – Drvar, havlja Hrvatski Medijski Servis.

Više...

Elektroprivreda HZ HB ima 2.129 zaposlenika

U sjedištu Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar, održana je 37. skupština Javnoga poduzeća Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar na kojoj je predsjedavala Jasmina Pašić, punomoćnica Vlade Federacije BiH u ime državnoga kapitala BiH.

Više...

Sarajevski kiseljak gradi novu tvornicu u Kreševu

Sarajevski kiseljak otpočeo je svoju najveću stratešku investiciju - gradnju nove tvornice na području Kreševa. Vrijednost cjelokupne investicije iznosi oko 20 milijuna maraka, a s početkom rada punionice planirano je zapošljavanje 30 radnika koji će proći posebnu obuku za rad na novim proizvodnim linijama.

Više...

U sarajevskoj katedrali upriličena proslava Tijelova

Na svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove – Tijelovo, danas je u sarajevskoj katedrali Srca Isusova svečano Misno slavlje predvodio nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić uz suslavlje osam svećenika i uz sudjelovanje redovnica raznih družbi, te bogoslova i drugih vjernika.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed