Nedjelja, 23 Lipanj 2019

Istra: Poginuo 38-godišnji policajac, ozlijeđena policajka

U prometnoj nesreći koja se rano u nedjelju dogodila na cesti Tar – Poreč, poginuo je 38-godišnji policajac, dok je 43-godišnja policajka teško ozlijeđena kad je na njih dok su putovali na posao naletio 24-godišnji vozač BMW-a, doznaje se od istarske policije koja je privela 24-godišnjaka zbog sumnje da je izazivao prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom.

Više...

Sutra Hodnja mira od Humca do Međugorja

U ponedjeljak, 24. lipnja, na svetkovinu sv. Ivana Krstitelja i na uočnicu 38. obljetnice Gospinih ukazanja, u 6:00 sati ujutro ispred franjevačkog samostana Svetog Ante na Humcu kod Ljubuškog, krenut će molitveni hod tj. međunarodna Hodnja mira sve do međugorske župne crkve sv. Jakova.

Više...

Mario Karamatić: Slijedi val iseljavanja Bošnjaka, iz Krajine bježi tko god može

U izjavi gospodina Izetbegovića ima dosta nelogičnosti. Što su on i gospodin Čović razgovarali ne znam, ali znam da dijelovi Izetbegovićeve izjave jednostavno ne drže vodu. Primjerice, teza kako Hrvati zbog smanjenja broja imaju ambicije da naprave, kako ih on naziva “kapsule” unutar institucija kojima bi bez obzira koliko nas bude držali “neke paritete”, rekao je predsjednik HSS-a i član predsjedništva HNS-a Mario Karamatić.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed