Radio Ljubuški

Radio Ljubuški

Moba za raščišćavanje ruševina hrama Svetog arhangela Mihajla u Ljubuškom

Eparhija zahumsko-hercegovačka i primorska i Srpska pravoslavna crkvena općina Čapljina organiziraju mobu (starinski srpski običaj međusobnog pomaganja u poslovima za koje je potrebna veća radna snaga) i pozivaju sve koji su zainteresirani da se odazovu i pomognu u raščišćavanju ruševina hrama Svetog Arhangela Mihajla u Ljubuškom.

Tomislav Radić: Izviđač je bio, sad je i bit će rasadnik talenata - audio

Mjesec siječanj posvetili smo rukometu u programu Radija Ljubuški, zajedno sa našim sugovornicima bivšim i sadašnjim rukometašima, trenerima, članovima kluba, navijačima svima onima koji su bili i koji jesu ljubitelji rukometa i RK Izviđač prisjećamo se događanja iz bogate povijesti rukometa u Ljubuškom, govorimo o današnjim uspjesima naših igrača, komentiramo događanja na Europskom rukometnom prvenstvu.

Jakov Begić o karnevalskim običajima u Ljubuškom i Hercegovini: Počeli smo se maskirati prije Grka i Rimljana?

Ljubuški karneval jedan od najpoznatijih karnevala u jugoistočnoj Europi, vrlo moderan i posjećen, međunarodnog karaktera, s vrlo prepoznatljivim stilom humora koji nikog ne štedi. Vesele mu se Ljubušaci kao nijednoj drugoj manifestaciji i s nestrpljenjem iščekuju domišljate šale Karnevalskog društva Prolog, pod čijom se palicom karnevalska fešta već godinama odvija.

Pretplati se na ovaj RSS feed