Radio Ljubuški

Radio Ljubuški

Dok čekaju odluku Vrhovnog suda, dužnici u švicarcima ne miruju

Stotine nekadašnjih dužnika u švicarskim francima već mjesecima iščekuju odluku Vrhovnog suda o reviziji koju su uložile banke. Iako je sud odluku donio još početkom srpnja, ona još nije objavljena. Dok čekaju odluku - dužnici ne miruju. Zajedno s odvjetnicima sastavili su prijedlog zakona kojim bi se - kažu - napokon riješio njihov problem.

  • Objavljeno u Svijet

MVEP se ogradio od Facebook objava Elizabete Mađarević

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova oštro se ograđuje od stajališta koje je na društvenim mrežama, kako je danas izvijestio Index.hr, objavila djelatnica Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH Elizabeta Mađarević, koja je od siječnja 2019. godine na diplomatskom mandatu u Veleposlanstvu RH u Berlinu.

  • Objavljeno u Svijet

Imovinske kartice: Tko je najbogatiji među predsjedničkim kandidatima?

Kolinda Grabar-Kitarović i njezin suprug ukupno imaju ušteđeno oko 1,83 milijuna kuna, konzultantska tvrtka Zorana Milanovića lani je uprihodila 745.000 kuna, Tvrtka Campus preko koje Miroslav Škoro organizira koncerte i proizvodi vino u tri je godine imala neto dobit 1,7 milijuna kuna… To su neki od podataka o imovini predsjedničkih kandidata koje su danas objavila 24 sata, a koji navode da je Škoro najbogatiji među kandidatima, prenosi Večernji list.

Pretplati se na ovaj RSS feed