Šport

​Spasili smo kuću branitelju, a onda sam gledao snimku tekme

U selu Soljani na samom istoku Slavonije CroShrek postao je zaštitni znak. Mještani nose majice s natpisom 'Svi smo mi CroShrek' i srdačno na ulici pozdravljaju svog sumještanina Marina Mičića zvanog Buta (49), koji je navijanjem za rukometnu reprezentaciju Hrvatske postao pravi hit.

Svi su pljeskali i plakali: Celticsi i Pelicansi odali počast Kobeu

Pogibija Kobea Bryanta (41) u padu helikoptera zapanjila je svijet, a posebno igrače NBA lige, čiji je bio i ostao simbol. Igrači nisu htjeli igrati odmah nakon što je preminuo onaj koji je mnogima od njih bio uzor, ali nije ih se previše pitalo.

Kako su i zašto hrvatski rukometaši dobili nadimak Kauboji?

Nekad, na spomen riječi kauboj, prva asocijacija bio bi John Wayne. Ajde, možda i Gary Cooper. Barem onim starijima. Danas ta riječ asocira na ponos, čast, snagu. Na finale Europskog prvenstva. Na naše rukometaše.I ne zovemo ih tako jer je to nečiji hir, jer, eto, nemamo bolje riječi. Zovemo ih tako jer je to njihova želja. A tko smo mi da je ne poštujemo.

Trećeligaš Shrewsbury Town zaustavio Liverpool

Engleski velikani Manchester City i Manchester United izborili su plasman u osminu finala FA kupa, dok će Liverpool morati na reprizu nakon što je odigrao iznenađujućih 2-2 protiv trećeligaša Shrewsbury Towna.

Pretplati se na ovaj RSS feed