Vukojevićeva strana priče: Ogi se oglasio nakon izbacivanja iz stožera

Vukojevićeva strana priče: Ogi se oglasio nakon izbacivanja iz stožera

Ognjen Vukojević od danas više nije član Dalićeva stožera na Svjetskom prvenstvu. Domagoj Vida nakon pobjede Hrvatske protiv Rusije s Ognjenom Vukojevićem snimio je video u kojem viče: Slava Ukrajini, piše Večernji.To je razljutilo Ruse, ali i Fifu koja je pokrenula postupak protiv njih, ali ih je samo opomenula. HNS je bio nešto stroži pa je Vukojevića razriješio dužnosti.  

"Razumijem i poštujem odluku Hrvatskog nogometnog saveza. Ne bih želio biti teret reprezentaciji uoči izuzetno važnog polufinalnog susreta Svjetskog prvenstva kada je najpotrebniji mir. U mojim izjavama nije bilo nikakvih političkih konotacija, želio sam samo zahvaliti za podršku prijateljima u Ukrajini i mom klubu, kijevskom Dinamu, koji mi je dopustio sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu. Međutim, razumijem da se te izjave mogu i drugačije interpretirati", rekao je Vukojević pa dodao:  
"Zbog toga mi je žao i ispričavam se ruskoj javnosti ako su doživjeli moje izjave na takav način. Izuzetno sam ponosan na ono što je Hrvatska do sada napravila u Rusiji i dečkima želim puno sreće u preostalim utakmicama. Bit ću njihov najveći navijač do samog kraja!"  

Vukojević je skautirao protivnike Hrvatske, a najupečatljiviji je bio kad je s izbornikom Dalićem slavio pobjede nakon jedanaesteraca. 

Pogled.ba

Video sadržaj

na vrh članka