Za Lovrena odmor završio: 'Arbeit' umjesto dočeka

Za Lovrena odmor završio: 'Arbeit' umjesto dočeka

Prije dva je dana još uživao na Jadranskom moru, no godišnji odmor završio je i za Dejana Lovrena. Hrvatski je reprezentativac na poduljem (zasluženom) odmoru bio od završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji. Po povratku u Hrvatsku, Lovren je, kao i ostali Vatreni nakon osvajanja svjetskog srebra, prisustvovao spektakularnom dočeku u Zagrebu, a sutradan i u Karlovcu u koji je došao kao prognanik iz BiH. Hrvatsku je obalu nakratko napustio kako bi posjetio Kraljevu Sutjesku gdje mu je također priređen posebni doček.

Prije povratka u Englesku, postao je počasni građanin Novalje zajedno s izbornikom Zlatkom Dalićem, što se naravno ponovno proslavilo uz Mladena Grdovića

Mislio sam da će me neki doček ovdje dočekat kad ono volim 'arbeit', napisao je Lovren na Instagram profilu uz video koji je objavio Liverpool, a na kojem se naš nogometaš ozbiljno znoji. Lijepo je biti ponovno u klubu, radimo sada na ostvarenju naših snova, dodao je Lovren koji je prošlu sezonu u Liverpoolu zaključio porazom u finalu Lige prvaka od Real Madrida.

Hrt.hr

Video sadržaj

na vrh članka