Rekordni strijelac Premijer lige BiH karijeru nastavlja u Imotskom

Rekordni strijelac Premijer lige BiH karijeru nastavlja u Imotskom

Bivši nogometaš Širokog Brijega i najbolji strijelac u povijesti Premijer lige BiH Wagner Santos Lago i u četrdesetoj godini nastavlja igračku karijeru.

Naime, nakon završetka profesionalne karijere u NK Široki Brijeg, Wagner će karijeru nastaviti u NK Imotski, klubu iz 3. hrvatske nogometne lige - jug. 

- Zvali su me ljudi iz NK Imotski i ponudili da dođem. Ideja mi je bila primamljiva jer smatram da i u četrdesetoj godini mogu još igrati na ovoj razini – izjavio je Wagner.

- Imotski mi je blizu i ne igra se na toliko ozbiljnoj razini kao u Širokom Brijegu. Na utakmice i treninge putovat ću iz Širokog Brijega kada to bude moguće, a obitelj ostaje živjeti u Širokom Brijegu - kazao je 40-godišnji nogometaš u izjavi za Fenu.  

Nakon završetka profesionalne karijere Wagner je ostao dio kolektiva u NK Široki Brijeg gdje trenira omladinske pogone 2006. i 2007. godište. 

- Kolega Vlado Hrkać i ja treniramo mlade nogometaše u NK Široki. Radimo s djecom 2006. i 2007. godište i tu se vidim u budućnosti - zaključio je Wagner. 

Kao najbolji strijelac Premijer lige BiH Wagner je postigao 121 pogodak, a rekord bilježi i u broju nastupa, ukupno njih 297. 

Posljednju utakmicu u dresu Širokog Brijega odigrao je protiv Željezničara 13. svibnja 2018. godine.

Izvor: Pogled.ba

na vrh članka