Uskrs radio ljubuski2xl

Obitelji odlučila preseliti Michaela Schumachera na Mallorcu

Obitelji odlučila preseliti Michaela Schumachera na Mallorcu

Prema tvrdnjama francuskog L'Illustrea, obitelj Schumacher kupila je imanje na Balearskom otočku i namjerava preseliti Michaela u Španjolsku.Podsjetimo, prošlo je gotovo pet godina otkad je sedmerostruki prvak svijeta teško ozlijedio glavu na skijanju u Meribelu. Već dugo nema službenih informacija o njegovom zdravstvenom stanju, što znači da situacija sigurno nije pretjerano dobra.

Prvih nekoliko mjeseci nakon nesreće Schumacher je proveo u bolnici u Grenobleu, a zatim je preseljen u Švicarsku gdje je glavni dio liječenja provođen na njegovom imanju u blizini jezera Ženeve, prenosi Tportal.

No, francuski L'Illustre tvrdi da je obitelj kupila 30 milijuna eura vrijedno imanje na Mallorci gdje će biti preseljen i bolesni Michael. Navodno se radi o bivšem imanju predsjednika Reala Florentina Pereza u mjestu Andratx.

'Mogu vam potvrditi službeno da Michael Schumacher dolazi živjeti u našu zajednicu i da je sve spremno kako bismo ga ugostili,' citira spomenuti izvor izjavu Katije Rouarch, načelnice ovog malog mjesta.

Michael bi 3. siječnja trebao proslaviti svoj 50. rođendan, a obitelj zasigurno vjeruje da bi preseljenje moglo pomoći pri njegovom oporavku.

Pogled.ba

na vrh članka