Uskrs radio ljubuski2xl

Željko Kopić više nije trener Hajduka

Željko Kopić više nije trener Hajduka

Željko Kopić više nije trener Hajduka. Na službenim klupskim stranicama objavljeno je kako su sporazumno raskinuli ugovor.Živio sam Hajduk deset mjeseci najintenzivnije moguće, a rastanak je također bio upravo takav. Hvala predsjedniku Huljaju i cijelom klubu, mišljenja sam da je rastanak u ovom trenutku najbolje rješenje, rekao je sad već bivši trener Bijelih.

Donijeli smo ovu odluku nakon dodatnih konzultacija s gospodinom Kopićem. Uvjereni smo da je ovo bilo najbolje rješenje za Klub, a našem dosadašnjem treneru i njegovim suradnicima zahvaljujemo i želimo puno uspjeha u daljnjoj karijeri,  istaknuo je predsjednik Uprave HNK Hajduk Jasmin Huljaj

Kopić u Hajduk je došao početkom studenoga 2017. godine, prvu momčad vodio je u 34 utakmice pri čemu je ostvario 15 pobjeda, 11 remija i osam poraza, a prošle je sezone Bijele doveo do finala Hrvatskoga kupa. No, u prvih šest kola ovosezonskog prvenstva Hajduk nije ostvario niti jednu pobjedu osvojivši samo četiri boda te se trenutačno nalazi na osmom mjestu ljestvice s 10 bodova manje od vodećeg Dinama. Usto, Hajduk se nije uspio plasirati ni u natjecanje po skupinama Europske lige ispavši u 3. pretkolu od rumunjskog FCSB-a. 

Kopić je, prema neslužbenim informacijama, u četvrtak ujutro zatražio pomoć u splitskoj bolnici na Križinama. Navodno je zatražio pomoć zbog pritiska u prsima te je završio na pretragama. U bolnici na Križinama nisu željeli potvrditi ovu informaciju.

Hrt.hr

na vrh članka