​Turnir 'HR Herceg Bosna' u Grudama

​Turnir 'HR Herceg Bosna' u Grudama

Petnaesti memorijalni turnir "HR Herceg Bosna" održati će se u subotu, 17.11., na stadionu "Boljava" u Drinovcima, u općini Grude, a vezan je za proslavu obljetnice utemeljenja Hrvatske zajednice Herceg Bosne 18. studenog, koja je kasnije prerasla u Hrvatsku republiku.

Sudionici turnira su ekipe iz Gruda, Ljubuškog, Posušja i Širokog Brijega, sastavljene od igrača iz klubova s područja ovih općina. Pravo nastupa imaju igrači rođeni 2004. godine i mlađi, prenose Grude.com.

Ždrijeb će se održati u 10.00 sati u prostorijama HNK Drinovci. Utakmice počinju od 10.30 sati, potvrđeno je portalu Grude.com, od strane Provedbenog odbora natjecanja kojeg čine Dobroslav Galić, Dobroslav Alilović, Vladimir Glavaš, Rudolf Marić, Predrag Čović, Gojko Bandić i Vinko Begić.

Organizator je Županijski nogometni savez zapadne Hercegovine na čelu s Josipom Bevandom.

- Ovaj tradicionalni turnir se igra u čast Hrvatske republike Herceg Bosne, turnir svake godine širimo i pokušavamo podići na jednu veću razinu, čime najmlađim uzrastima omogućujemo da se u zdravom sportskom ozračju razvijaju kao osobe, a i kao nogometaši, s tim da ujedno upoznaju našu hrvatsku povijest - priopćio je za Grude.com predsjednik Organizacijskog odbora turnira Josip Bevanda.

Izvor: Pogled.ba

na vrh članka