Objavljeno pismo Schumacherove supruge o njegovom stanju

Objavljeno pismo Schumacherove supruge o njegovom stanju

Iako nakon tragične nesreće u kojoj je stradao sedmerostruki prvak Formule 1 Michael Schumacher njegova supruga detalje o njegovom zdravstvenom stanju daje na kapaljku, nedavno je procurilo pismo koje je napisala njemačkom glazbeniku Saschi Herchebachu koji je njenom suprugu posvetio pjesmu "Born to Fight" (Rođen za borbu). Pjevač je Schumacherovoj obitelji poslao CD s pjesmom, ali nije očekivao da će mu sama Corrina odgovoriti emotivnom porukom. 

"Željela bih ti iskreno zahvaliti za tvoju poruku i divan poklon koji će nam svima pomoći da se nosimo s ovim teškim vremenima. Dobar je osjećaj dobiti toliko lijepih želja i dobronamjernih riječi koje puno znače našoj obitelji. Svi znamo da je Michael borac i da se nikad neće predati", napisala je ona.

Herchenbach je sadržaj pisma otkrio tijekom intervjua za njemački časopis Bunte. 

"Nisam očekivao da će mi odgovoriti i to me preplavilo emocijama. Corinna ga je vlastoručno napisala i potpisala", rekao je on. 

Michaelova obitelj u javnost rijetko iznosi pojedinosti o njegovom zdravstvenom stanju, a vjeruje se da se 49-godišnjak trenutno nalazi pod paskom medicinskih stručnjaka u svom luksuznom domu nedaleko od jezera Geneva u Švicarskoj, prenosi Index.hr. 

Navodno se za njega brine tim od 15 liječnika i medicinskih sestara, a tjedno ih za to plaćaju 132 tisuće eura, piše The Sun. 

Schumacher je stradao u skijaškoj nesreći u prosincu 2013. kad je tijekom spuštanja po stazi u francuskim Alpama zapeo za kamen i teško ozlijedio glavu. 

Pogled.ba

na vrh članka